Lakování palubovky

Moderátor: Blue Lanos

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Ondras píše:Paráda! Vidím, že sis nechal stříknout i plastík okolo budíků. Airbag už ti nesvítí, nebo máš vyplé zapalování? Lakovalo se krom toho ještě něco (konzole šaltru, kliky atp...) ?
A jak se Ti libi barevna kombinace??? Jde to???
Reklama

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Robert píše:
Ondras píše:Paráda! Vidím, že sis nechal stříknout i plastík okolo budíků. Airbag už ti nesvítí, nebo máš vyplé zapalování? Lakovalo se krom toho ještě něco (konzole šaltru, kliky atp...) ?
Za sebe můžu říct že se mi líbí Tvuj i Uragán Mates 8) . Když vás tak kluci sleduju, skoro lituju že si nebudu moc Nubiru nějak podobně vylepšit :cry:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
jakub

Příspěvek od jakub »

Krtek píše:
Robert píše:
Za sebe můžu říct že se mi líbí Tvuj i Uragán Mates 8) . Když vás tak kluci sleduju, skoro lituju že si nebudu moc Nubiru nějak podobně vylepšit :cry:
nejak jsem nestihl sledovat situaci s auty u tebe doma, ale proc bys nemohl?
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

jakub píše:
Krtek píše:
Robert píše: A jak se Ti libi barevna kombinace??? Jde to???
nejak jsem nestihl sledovat situaci s auty u tebe doma, ale proc bys nemohl?
Tak koukni do Nubirácký galerie a moje fotky interieru. Na Nubiře už neni co upravovat. Střední panel je stříbrnej a kolem dokola "dřevěnej" pruh. Nevim co by se dalo vylepšit. Já si tam dal akorát panýlek s teploměrem a spínačem na vyhřejvanou sedačku místo kaslíku pod rádiem, nabarvil sem si znak na volantu a 2 paprsky a schéma na fofrklacku na stříbrno a je to podle mně dokonalý :-)
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
jakub

Příspěvek od jakub »

Krtek píše:
jakub píše:nejak jsem nestihl sledovat situaci s auty u tebe doma, ale proc bys nemohl?
Tak koukni do Nubirácký galerie a moje fotky interieru. Na Nubiře už neni co upravovat. Střední panel je stříbrnej a kolem dokola "dřevěnej" pruh. Nevim co by se dalo vylepšit. Já si tam dal akorát panýlek s teploměrem a spínačem na vyhřejvanou sedačku místo kaslíku pod rádiem, nabarvil sem si znak na volantu a 2 paprsky a schéma na fofrklacku na stříbrno a je to podle mně dokonalý :-)
mno, ale z tech fotek bych rekl, ze neni proc litovat - calouneni je, stredovy panel taky ok, volant je pekny (a koukam, ze se daewoo neodnaucilo "tlacitkovou" sirenu/klakson)

nicmene nic ti nebrani hodit to cely do jinyho odstinu, s citem nalakovat i doplnky (kliky apod.), samo, pokud mas calouneni ne z plastu, ale nejaka textilie, tak to bude tezsi ...

zainvestuj nizkoprofilovy kola, sniz podvozek, ... moznosti jak utratit nehoraznou sumu penez je na aute vlastne nekonecne ;)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

jakub píše:
Krtek píše:
jakub píše:nejak jsem nestihl sledovat situaci s auty u tebe doma, ale proc bys nemohl?
mno, ale z tech fotek bych rekl, ze neni proc litovat - calouneni je, stredovy panel taky ok, volant je pekny (a koukam, ze se daewoo neodnaucilo "tlacitkovou" sirenu/klakson)

nicmene nic ti nebrani hodit to cely do jinyho odstinu, s citem nalakovat i doplnky (kliky apod.), samo, pokud mas calouneni ne z plastu, ale nejaka textilie, tak to bude tezsi ...

zainvestuj nizkoprofilovy kola, sniz podvozek, ... moznosti jak utratit nehoraznou sumu penez je na aute vlastne nekonecne ;)
No já zatim o tuningu neuvažuju. Nový Daewa jsou fakt pěkný a nepotřebujou změnu. Nebudou očuměný ani za pár let. Tunit to budu časem při výměně spotřebek. Kola tam mam 195/50R15 (Michelin), předepsaný jsou vyšší ale moc drahý. Jsou taky v Nubirácký fotogalerii. Až zrezne vejfuk (tak ty 3-5let) pořídim ladák, až odejdou tlumiče (asi 100tis km) tak pořídim sportovnější i s pružinama. Interiér mně nadchnul na první pohled proto ho měnit nehodlam ale když vidim vaše matesy 8) , sdílim vaší radost :lol: . Kliky tam nemam :-) Kupuju auta "beu švihadel". No příští rok bude mladá mít snad taky Matesa tak si snad budu mít s čim hrát i já :)
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
jakub

Příspěvek od jakub »

Krtek píše:No já zatim o tuningu neuvažuju. Nový Daewa jsou fakt pěkný a nepotřebujou změnu.
vzdy je co menit ;)
Krtek píše:Nebudou očuměný ani za pár let.
;)
Krtek píše:Tunit ... tak pořídim sportovnější i s pružinama.
ale tak jo, tak my holt na tebe pockame
Krtek píše:Kliky tam nemam :-) Kupuju auta "beu švihadel".
cimpak zevnitr oteviras dvere?
Krtek píše:No příští rok bude mladá mít snad taky Matesa tak si snad budu mít s čim hrát i já :)
Jenom aby si nevzala viki za vzor a nesla do uprav sama ;). Musis zautocit jako prvni,
- dej ji dovnitr celkovy bezpecnostni ram (to se ji bude dobre nastupovat ;) ),
- dvere na odskoky,
- vzadu vyhodit sedacky (nebude moct vozit kamaradky, delat v aute prasarny a hlavne kdyz uvidi tu neprakticnost, nebude premyslet nad rodinou :lol: )
- nainstaluj automaticky hasici system a vysvetli jeho funkcnost (jednou dvakrat at si zkusi auto uhasit ...)

pak ti to auto daruje ;)
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Robert píše:A jak se Ti libi barevna kombinace??? Jde to???
JJ, stříbrná je taková klasika. Barva mého ani tvého auta nejsou moc vhodné pro použití v interiéru, takže tam musí přijít neutrální stříbrná nebo bílá. Já, když se rozhodoval, tak roli hrálo, že mnohem méně lidí lakovalo na bílo.

Třeba mamka od přítelkyně má M2 modrého (nemetlu, stejnou jako Vojta) a třeba tahle barva by byla v interiéru skvělá! Už to vidím - modrá palubka, konzole, části výplní dveří, šaltpláka s pytlíkem, MAD RS potahy, modrý Victor volant a modrý podsvit pod palubkou 8)
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Noxx

Příspěvek od Noxx »

neviete kde na slovensku najlepsie v okoli ba robia flockovanie ?
...
Rado

Příspěvek od Rado »

skus Cobra tuning...u nich som to videl
sidlia na Vrakunskej ceste pri Darexe v BA
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“