A nebude to tim, ze aktualni modely HTC tam jeste nejsou zahrnuty?Hanzy píše:Na prvnim miste je stale Xperia X1

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
A nebude to tim, ze aktualni modely HTC tam jeste nejsou zahrnuty?Hanzy píše:Na prvnim miste je stale Xperia X1
Slam píše:A nebude to tim, ze aktualni modely HTC tam jeste nejsou zahrnuty?Hanzy píše:Na prvnim miste je stale Xperia X1Coz je docela divne, kdyz Xperia tam je a pritom se jeste ani nevyrabi (hold protekce SE, resp. presneji HTC pod nalepkou SE, nezna na MM mezi a hype je hype...
). Jo a jak koukam, tak moje N80 mela v dobe uvedeni mnohem vic procent nez nejaka hranata cihla zavirovana Windozema!
Zase jsi cetl muj prispevek moc zbrkle a prehledl jsi dulezity vyraz "v dobe uvedeni".Hanzy píše:Jinak myslis N80 osklivku z 66 mista tabulky
Neco lepsiho bude vzdy i na starsich mobilech to je jasne a mas pravdu to v te dobe uvedeni jsem prehlid ale oskliva byla uz v dobe uvedeni...Slam píše:Zase jsi cetl muj prispevek moc zbrkle a prehledl jsi dulezity vyraz "v dobe uvedeni".Hanzy píše:Jinak myslis N80 osklivku z 66 mista tabulkyJinak diky za to "rovnocenne" srovnani mobilu, kdy jeden se jeste nevyrabi a druhy uz se nevyrabi!
A navic jak tak koukam, tak moje 3-leta starenka ma nejen lepsi a rozsirenejsi OS, ale umi taky zobrazit vic barev a ma rychlejsi datove prenosy.
A ke vsi te bide ma mit ten neustale odkladany HTC od SE vic jak 6x vyssi cenu, ale zcela jiste neni zas o tolik lepsi, jestli vubec...
Jeee krasa tak uz ma hafan doma kocanduVít, Jiří píše:kdo chcete jukněte na http://vitroz.rajce.idnes.cz/cesta_domu_a_doma/
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |