AKO ODHLASIT AUTO BEZ ZOSROTOVANIA
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
udelej smlouvu z hasicema, ze ho od tebe prevzali na cviceni, cvicej dopravni nehody. Malo kdo to vi ze takle de taky odhlasit auto bez reciklace, staci smlouva s hasici ze ho prebrali na cviceni.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Reklama
Nevím proč to neuděláš takto. Si myslíš že to je u nás košer? Pokud se domluvíš s vrakáčem tak potvrzení pro policajty či kdo to u vás dělá stejně máš. Vrazíš jim papír do ruky e tvůj miláček proběhl lisem a je to.lenintom píše:Není nic snadnějšího ,vrakáče to normálně dělaj. Vyřízneš VINko a doneseš techničák a asi od 1500-2500 ti to zvrakujou a máš papír a auto na dvoře . Samozdřejmě je třeba se prvně informovat na daném vrakovišti
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
U nás sa to robí aj tak,že sa auto najprv statočne vykuchá,a na recykláciu sa dovezie,alebo teteda dotiahne na lane torzo na ŠPZ,na starých diskoch,jladkých gumách,bez motora sedadiel a pod...
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Když jsem rušil starou rusko Tavrii, tak jsem si myslel,že z ní udělám na letiště takový vozík na práce všeho druhu. Motor byl bezvadný, výfuk a brzdy nové jen karoserie byla totálně shnilá.
Jaké však bylo moje překvapení, když jsem zjistil, jak se věci mají.Muselo to mít dokonce i baterku! A ještě na mě chtěl 2 750,- Kč! To jsem tam odsud mazal!
Faktem ale je, že uložit SPZ do depozitu je nejlepší řešení. Po pár letech, když už bude auto rozebrané a uklizené nahlásit jeho zmizení. A ještě se můžete divit jako že : " Vy jste ten vrak neodtáhli? Tak to ho asi někdo ukradl! Zatracení sběrači kovů! " No a je to!
Jaké však bylo moje překvapení, když jsem zjistil, jak se věci mají.Muselo to mít dokonce i baterku! A ještě na mě chtěl 2 750,- Kč! To jsem tam odsud mazal!
Faktem ale je, že uložit SPZ do depozitu je nejlepší řešení. Po pár letech, když už bude auto rozebrané a uklizené nahlásit jeho zmizení. A ještě se můžete divit jako že : " Vy jste ten vrak neodtáhli? Tak to ho asi někdo ukradl! Zatracení sběrači kovů! " No a je to!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Re: AKO ODHLASIT AUTO BEZ ZOSROTOVANIA
Jedne z možností je papíry prodat do zahraničí, auto se přepíše na kupce v zahraničí a české uřady už nezajímá zda-li tam opravdu odjelo.
Nebo teď přišli s možností o čestném prohlášení že auto bylo zlikvidováno před rokem 2004
Nebo zbýva hledat likvidaci kde je chtěj jen vin kod a hotovo
Nebo teď přišli s možností o čestném prohlášení že auto bylo zlikvidováno před rokem 2004
Nebo zbýva hledat likvidaci kde je chtěj jen vin kod a hotovo