Kolísanie výkonu motora

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
vinci

Kolísanie výkonu motora

Příspěvek od vinci »

Prosím o radu - idem napr. plynule bez zmeny plynu napr. na 5-ke po rovine 90 Km/h zrazu mi motor stratí výkon a auto spomalí na 70 Km/h potom sa mi časom zase ťah obnoví a ide 90 km/h a potom zase nadol a nahor a plyn držím úplne rovnako. Toto je pri všetkých rýchlostiach.
Vymenené - sviečky, káble, indukčka, filter palivový, vzduchový, hadičky vyzerajú OK.
Reklama

mino22

Příspěvek od mino22 »

Nekvalitne palivo , porucha s tlakom cerpadla
vinci

Příspěvek od vinci »

Vďaka za radu,
skúsil som to na nejakých 30 km výkon motora mi skôr klesal, nakoniec to už išlo len silou vôle. V kabíne mi smrdela nejaká zhorenina /guma?/ v motore nie je zápach a všetky gumené, plastové diely vyzerajú OK. Čím to môže byť?
mino22

Příspěvek od mino22 »

A ake auto to vlastne mas ? Mohol by si este pozriet lambdu , EGR , ak nieco smrdi , ci to nebude nejaky skrat v kabelazi alebo v elektrike , alebo robi problemy riadiaca jednotka , tazko povedat , mal by si to zobrat na diagnostiku pre istotu .
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

hmm...
nevysypal sa ti katalyzator..??
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
vinci

Příspěvek od vinci »

V servise maník pokýval NN drôtikmi čo idú do indukčky a hneď to išlo normálne. Ale je vraj niečo zlé na indukčke, nedá sa tam konektor poriadne pripojiť tak aby to pracovalo normálne. A to má tá indukčka tak mesiac..... dúfam, že tam už nič iné nebude.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“