Vyfuk a espero?

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
ajofo

Vyfuk a espero?

Příspěvek od ajofo »

No poviem vam ze uplne ma moje esperko zacina dozierat jedno opravym a druhe odide zase mam asi deravy vyfuk!!!Toto iste som zazival aj na zigulaku uplne rovnaky scenar tiez mi tam odisiel vyfuk znicoho nic.Neviete nahodou kolko stoja tie tesnenia dopredu aj z vymenou vlnovca teda kolko si priblizne za toto v servise pytaju lebo mi to ide na nervy jak to bubloce!mam na to 1500 sk bude to stacit?
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
Reklama

conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Pokud ti zrovna neupadla nějaká trubka a máš tam někde jen dírku , tak se to na chvíli dá zachránit tekutým kovem. Já s tím jezdil 2 roky a i s tím jsem to prodal a jezdí dál :lol: oprava cca za 200kč
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
ajofo

Příspěvek od ajofo »

V nedelu to idem pozret odkial to fuci a mozno to dam vymenit len aby to bolo len tesnenie.Nemozem totiz auto odstavit na viac ako dva dni chodim na nom do prace u nas tie servise su uplne nanic vsetko im trva a stoji to nekrestanske prachy skoda ze nemam garaz :roll: !!!ked sa mi konecne podary vybavit hypoteku kupym dom a postavim velku garaz a budem si opravovat auto sam! :lol:
Vzdy ked mam ist do servisu z mojim esperkom tak mi stoja vlasy strasne nieco to vam poviem tie servise :( .Skoda ze ma uz dvanast rokov keby bolo nove by to bolo super auto!!!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“