Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Telekom [Bot]

Re: Je to pěkné vozítko

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Vazoun píše:neříkej mi kolegáčku ,že by se Ti ten Chevrolet Cruze , také nelíbil ?
Vazoune, já neříkám, že by se mi nelíbil, mne nadzvedlo to, co ten idiot z Rudého práva o Daewoo píše... Proč byl třeba Matiz jeden čas nejprodávanějším malým autem, patrně proto, že už to teď soudruzi nemají pevně v rukou a nemůžou nařídit, že to musí být Moskvič, tak aspoň na toho Matize a jeho sourozence naplivají 8) .
Reklama

Muco

Příspěvek od Muco »

To si z toho nič nerobte-veď toť nedávno dávali v telke,že jeden chujko(neviem či novinár alebo redaktor) napísal bohovský článok o Kajovi Gottovi-,že vraj vôbec nevie a nikdy ani nevedel spievať-všetko to bol len podvod...
No a co na to Kájo???- ... vraj nech si prepne radio na inu stanicu,ak sa mu jeho pesničky nepáčia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Je to ako s tým "škaredým"daewoom...-nech si ich nevšíma. Každý si kupuje,čo sa mu páči...To su len takí ripáci,ktorí sa chcú zviditelniť.
Apropoo- aj zlá reklama je reklama-možno sa ludia začnú zaujímať o Chevrolety,či su naozaj také,ako píše ten mantinel 8) 8) 8) a budú možno velmi prekvapení ;) ;)
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Reinkarnace Docenta píše:
Vazoun píše:neříkej mi kolegáčku ,že by se Ti ten Chevrolet Cruze , také nelíbil ?
Vazoune, já neříkám, že by se mi nelíbil, mne nadzvedlo to, co ten idiot z Rudého práva o Daewoo píše... Proč byl třeba Matiz jeden čas nejprodávanějším malým autem, patrně proto, že už to teď soudruzi nemají pevně v rukou a nemůžou nařídit, že to musí být Moskvič, tak aspoň na toho Matize a jeho sourozence naplivají 8) .
Docente,máš svätú pravdu,akurát že dnes by to už nebol Moskvič,ten sa nevyrába :lol: :lol: :lol: :lol: ale asi práve tá Fabia,lebo tá sa vyrába takým komunistickým spôsobom. Nehľadiac na požiadavky trhu a pripomienky zákazníkov,ber čo je,alebo nechaj tak :P :P :P
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

spojka kaput :cry: nebyly ji ani dva roky... dneska jsem byl rad, ze jsem dojel na ctverku z prace domu... na opravu se dostane az pristi tyden, takze jsem minimalne na tejden chodec :x
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Alvine trochu si zaspal tzv. Rudé Právo už není komunistický deník řízený ÚV KSČ ale Právo vlastněné němci Vltava-Labe-Press ( a tady je velebení škodovky na místě koho chleba jíš toho píseň zpívej....) a tuším že vlastnili i Spartu ale to netvrdím...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Včera kamarád nepřišel na koncert, tak jsme sháněli co se stalo...dneska nám jeho mamka řekla, že měl bouračku na motorce a že leží v nemocnici v umělém spánku....vůbec nevím jak se to stalo, vzhledem k tomu, že to byl klasickej motorkář a ne jeden z těch magorů....večer budu vědět víc...takže i tímto bohužel přispívám do mošničky "Co mě dnes nepotěšilo"....snad bude v pohodě.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Ivoš držím mu palce, hlavně aby to bylo bez trvalých následků...inu motorkáři jsou nejzranitelnější...proto je můj ohled na místě... prostě mám pochopení...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Včera jsem za ním byl..leží ještě na ARU, takže jsem tam byl jen na moment...takže prý se smekl na vysypaným písku na silnici a vyletěl do stromu. resumé je: zlomeno 5 žeber, pochroumané plíce, naražená ledvina, cosi se střevy a s nohou.....no nebyl to příjemnej pohled....ale už dýchá jen s pomocí přístroje, takže už na něj není vyloženě odkázaný....jen mě to najednou překvapilo...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Ivoš tak aspoň tak - má nohy - ruce ...no a zbytek už doktoři umí...
přeju brzké uzdravení a držím palce...Mějte se fajn

serpico
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

ŘEZNÍK
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:( Dnes ráno jsem jel na letiště do Milovic a hned po projetí námčstí se hlavní cesta otáčí o devadesát stupňu doleva. Z vedlejší cesty, přímo proti mě vyrazila červená dodávka. Ani nevím co jsem udělal, že jsme se nesrazili. Objel jsem parčík a hurá za ním. Asi po dvou stech metrech jsem jej dostihl na parkovišti Plusu. "Vytekla" z něj asi 90 kg dáma s pěticentimetrovými nehty a drdolem. Hubu kolem celý hlavy a hned na mě spustila, že pokud nevím že při odbočování vlevo mám dát přednost, tak ať se vrátím do autoškoly. Můj argument, že jsem jel po silnici s předností v jízdě přehlídla stejně jako mě a odkráčela do obchodu. Kdyby to byl chlap, kopnul bych ho asi do prd..e ale takhle? Jsem nucen konstatovat, že měla mělnickou SPZ. Kráááááááááááva mělnická! Aspoň tu si ulevím. :( :( :(
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Vít, Jiří píše:no co byste řekli na toto :( :( :( http://ekonomika.idnes.cz/cesky-reznik- ... nomika_jan
Jurášu! Nevěřil bys, co všechno vykecají lidi visící za nohy na stromě nad lavórem plným benzínu!!! Přiznají i napsání knížky "Reportáž psaná na oprátce" a ne jen receptůru na klobásy! Ale vypadají nádherně!!! ;) :lol: :lol: ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Hynek píše::( Dnes ráno jsem jel na letiště do Milovic a hned po projetí námčstí se hlavní cesta otáčí o devadesát stupňu doleva. Z vedlejší cesty, přímo proti mě vyrazila červená dodávka. Ani nevím co jsem udělal, že jsme se nesrazili. Objel jsem parčík a hurá za ním. Asi po dvou stech metrech jsem jej dostihl na parkovišti Plusu. "Vytekla" z něj asi 90 kg dáma s pěticentimetrovými nehty a drdolem. Hubu kolem celý hlavy a hned na mě spustila, že pokud nevím že při odbočování vlevo mám dát přednost, tak ať se vrátím do autoškoly. Můj argument, že jsem jel po silnici s předností v jízdě přehlídla stejně jako mě a odkráčela do obchodu. Kdyby to byl chlap, kopnul bych ho asi do prd..e ale takhle? Jsem nucen konstatovat, že měla mělnickou SPZ. Kráááááááááááva mělnická! Aspoň tu si ulevím. :( :( :(
Hynku měl jsi jí vypustit kola slepici jedný ...třeba by zhubla cestou do Mělníka :lol: :lol: :lol: takovýhle bab po světě jezdí .....
:( :(
ŘEZNÍK
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hynek píše::( Dnes ráno jsem jel na letiště do Milovic a hned po projetí námčstí se hlavní cesta otáčí o devadesát stupňu doleva. Z vedlejší cesty, přímo proti mě vyrazila červená dodávka. Ani nevím co jsem udělal, že jsme se nesrazili. Objel jsem parčík a hurá za ním. Asi po dvou stech metrech jsem jej dostihl na parkovišti Plusu. "Vytekla" z něj asi 90 kg dáma s pěticentimetrovými nehty a drdolem. Hubu kolem celý hlavy a hned na mě spustila, že pokud nevím že při odbočování vlevo mám dát přednost, tak ať se vrátím do autoškoly. Můj argument, že jsem jel po silnici s předností v jízdě přehlídla stejně jako mě a odkráčela do obchodu. Kdyby to byl chlap, kopnul bych ho asi do prd..e ale takhle? Jsem nucen konstatovat, že měla mělnickou SPZ. Kráááááááááááva mělnická! Aspoň tu si ulevím. :( :( :(
Hynecku skoda se s takovym clovekem nervovat...at je to zenska nebo chlap...zastrelit a zakopat v lese... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Goose píše:
Hynecku skoda se s takovym clovekem nervovat...at je to zenska nebo chlap...zastrelit a zakopat v lese... :lol: :lol: :lol:
O T Gosse ty žiješ? Já tě v neděli sháněl a ty jak kdyby si se vypařil. :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Odpovědět

Zpět na „POKEC“