Vazoune, já neříkám, že by se mi nelíbil, mne nadzvedlo to, co ten idiot z Rudého práva o Daewoo píše... Proč byl třeba Matiz jeden čas nejprodávanějším malým autem, patrně proto, že už to teď soudruzi nemají pevně v rukou a nemůžou nařídit, že to musí být Moskvič, tak aspoň na toho Matize a jeho sourozence naplivají .Vazoun píše:neříkej mi kolegáčku ,že by se Ti ten Chevrolet Cruze , také nelíbil ?
Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
Re: Je to pěkné vozítko
- Reklama
To si z toho nič nerobte-veď toť nedávno dávali v telke,že jeden chujko(neviem či novinár alebo redaktor) napísal bohovský článok o Kajovi Gottovi-,že vraj vôbec nevie a nikdy ani nevedel spievať-všetko to bol len podvod...
No a co na to Kájo???- ... vraj nech si prepne radio na inu stanicu,ak sa mu jeho pesničky nepáčia
Je to ako s tým "škaredým"daewoom...-nech si ich nevšíma. Každý si kupuje,čo sa mu páči...To su len takí ripáci,ktorí sa chcú zviditelniť.
Apropoo- aj zlá reklama je reklama-možno sa ludia začnú zaujímať o Chevrolety,či su naozaj také,ako píše ten mantinel a budú možno velmi prekvapení
No a co na to Kájo???- ... vraj nech si prepne radio na inu stanicu,ak sa mu jeho pesničky nepáčia
Je to ako s tým "škaredým"daewoom...-nech si ich nevšíma. Každý si kupuje,čo sa mu páči...To su len takí ripáci,ktorí sa chcú zviditelniť.
Apropoo- aj zlá reklama je reklama-možno sa ludia začnú zaujímať o Chevrolety,či su naozaj také,ako píše ten mantinel a budú možno velmi prekvapení
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Docente,máš svätú pravdu,akurát že dnes by to už nebol Moskvič,ten sa nevyrába ale asi práve tá Fabia,lebo tá sa vyrába takým komunistickým spôsobom. Nehľadiac na požiadavky trhu a pripomienky zákazníkov,ber čo je,alebo nechaj takReinkarnace Docenta píše:Vazoune, já neříkám, že by se mi nelíbil, mne nadzvedlo to, co ten idiot z Rudého práva o Daewoo píše... Proč byl třeba Matiz jeden čas nejprodávanějším malým autem, patrně proto, že už to teď soudruzi nemají pevně v rukou a nemůžou nařídit, že to musí být Moskvič, tak aspoň na toho Matize a jeho sourozence naplivají .Vazoun píše:neříkej mi kolegáčku ,že by se Ti ten Chevrolet Cruze , také nelíbil ?
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
spojka kaput nebyly ji ani dva roky... dneska jsem byl rad, ze jsem dojel na ctverku z prace domu... na opravu se dostane az pristi tyden, takze jsem minimalne na tejden chodec
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
pokec
...to Alvine trochu si zaspal tzv. Rudé Právo už není komunistický deník řízený ÚV KSČ ale Právo vlastněné němci Vltava-Labe-Press ( a tady je velebení škodovky na místě koho chleba jíš toho píseň zpívej....) a tuším že vlastnili i Spartu ale to netvrdím...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Včera kamarád nepřišel na koncert, tak jsme sháněli co se stalo...dneska nám jeho mamka řekla, že měl bouračku na motorce a že leží v nemocnici v umělém spánku....vůbec nevím jak se to stalo, vzhledem k tomu, že to byl klasickej motorkář a ne jeden z těch magorů....večer budu vědět víc...takže i tímto bohužel přispívám do mošničky "Co mě dnes nepotěšilo"....snad bude v pohodě.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
pokec
...to Ivoš držím mu palce, hlavně aby to bylo bez trvalých následků...inu motorkáři jsou nejzranitelnější...proto je můj ohled na místě... prostě mám pochopení...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem za ním byl..leží ještě na ARU, takže jsem tam byl jen na moment...takže prý se smekl na vysypaným písku na silnici a vyletěl do stromu. resumé je: zlomeno 5 žeber, pochroumané plíce, naražená ledvina, cosi se střevy a s nohou.....no nebyl to příjemnej pohled....ale už dýchá jen s pomocí přístroje, takže už na něj není vyloženě odkázaný....jen mě to najednou překvapilo...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
pokec
...to Ivoš tak aspoň tak - má nohy - ruce ...no a zbytek už doktoři umí...
přeju brzké uzdravení a držím palce...Mějte se fajn
přeju brzké uzdravení a držím palce...Mějte se fajn
serpico
serpico
Dnes ráno jsem jel na letiště do Milovic a hned po projetí námčstí se hlavní cesta otáčí o devadesát stupňu doleva. Z vedlejší cesty, přímo proti mě vyrazila červená dodávka. Ani nevím co jsem udělal, že jsme se nesrazili. Objel jsem parčík a hurá za ním. Asi po dvou stech metrech jsem jej dostihl na parkovišti Plusu. "Vytekla" z něj asi 90 kg dáma s pěticentimetrovými nehty a drdolem. Hubu kolem celý hlavy a hned na mě spustila, že pokud nevím že při odbočování vlevo mám dát přednost, tak ať se vrátím do autoškoly. Můj argument, že jsem jel po silnici s předností v jízdě přehlídla stejně jako mě a odkráčela do obchodu. Kdyby to byl chlap, kopnul bych ho asi do prd..e ale takhle? Jsem nucen konstatovat, že měla mělnickou SPZ. Kráááááááááááva mělnická! Aspoň tu si ulevím.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Jurášu! Nevěřil bys, co všechno vykecají lidi visící za nohy na stromě nad lavórem plným benzínu!!! Přiznají i napsání knížky "Reportáž psaná na oprátce" a ne jen receptůru na klobásy! Ale vypadají nádherně!!!Vít, Jiří píše:no co byste řekli na toto http://ekonomika.idnes.cz/cesky-reznik- ... nomika_jan
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Hynku měl jsi jí vypustit kola slepici jedný ...třeba by zhubla cestou do Mělníka takovýhle bab po světě jezdí .....Hynek píše: Dnes ráno jsem jel na letiště do Milovic a hned po projetí námčstí se hlavní cesta otáčí o devadesát stupňu doleva. Z vedlejší cesty, přímo proti mě vyrazila červená dodávka. Ani nevím co jsem udělal, že jsme se nesrazili. Objel jsem parčík a hurá za ním. Asi po dvou stech metrech jsem jej dostihl na parkovišti Plusu. "Vytekla" z něj asi 90 kg dáma s pěticentimetrovými nehty a drdolem. Hubu kolem celý hlavy a hned na mě spustila, že pokud nevím že při odbočování vlevo mám dát přednost, tak ať se vrátím do autoškoly. Můj argument, že jsem jel po silnici s předností v jízdě přehlídla stejně jako mě a odkráčela do obchodu. Kdyby to byl chlap, kopnul bych ho asi do prd..e ale takhle? Jsem nucen konstatovat, že měla mělnickou SPZ. Kráááááááááááva mělnická! Aspoň tu si ulevím.
ŘEZNÍK
Hynecku skoda se s takovym clovekem nervovat...at je to zenska nebo chlap...zastrelit a zakopat v lese...Hynek píše: Dnes ráno jsem jel na letiště do Milovic a hned po projetí námčstí se hlavní cesta otáčí o devadesát stupňu doleva. Z vedlejší cesty, přímo proti mě vyrazila červená dodávka. Ani nevím co jsem udělal, že jsme se nesrazili. Objel jsem parčík a hurá za ním. Asi po dvou stech metrech jsem jej dostihl na parkovišti Plusu. "Vytekla" z něj asi 90 kg dáma s pěticentimetrovými nehty a drdolem. Hubu kolem celý hlavy a hned na mě spustila, že pokud nevím že při odbočování vlevo mám dát přednost, tak ať se vrátím do autoškoly. Můj argument, že jsem jel po silnici s předností v jízdě přehlídla stejně jako mě a odkráčela do obchodu. Kdyby to byl chlap, kopnul bych ho asi do prd..e ale takhle? Jsem nucen konstatovat, že měla mělnickou SPZ. Kráááááááááááva mělnická! Aspoň tu si ulevím.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
O T Gosse ty žiješ? Já tě v neděli sháněl a ty jak kdyby si se vypařil.Goose píše:Hynecku skoda se s takovym clovekem nervovat...at je to zenska nebo chlap...zastrelit a zakopat v lese...Hynek píše: Dnes ráno jsem jel na letiště do Milovic a hned po projetí námčstí se hlavní cesta otáčí o devadesát stupňu doleva. Z vedlejší cesty, přímo proti mě vyrazila červená dodávka. Ani nevím co jsem udělal, že jsme se nesrazili. Objel jsem parčík a hurá za ním. Asi po dvou stech metrech jsem jej dostihl na parkovišti Plusu. "Vytekla" z něj asi 90 kg dáma s pěticentimetrovými nehty a drdolem. Hubu kolem celý hlavy a hned na mě spustila, že pokud nevím že při odbočování vlevo mám dát přednost, tak ať se vrátím do autoškoly. Můj argument, že jsem jel po silnici s předností v jízdě přehlídla stejně jako mě a odkráčela do obchodu. Kdyby to byl chlap, kopnul bych ho asi do prd..e ale takhle? Jsem nucen konstatovat, že měla mělnickou SPZ. Kráááááááááááva mělnická! Aspoň tu si ulevím.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz