Krásné shledání
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Krásné shledání
Po dvou letech mě navštívil a pár dní mě bude zase vozit. Za odměnu mu udělám potřebnou údržbu a STK, aby mohl zase na 2 roky na těžkou službu na jih.
Jinak po dvou letech brázdění srbských silnic je v nečekaně dobrém stavu. Hlavně o podvozek jsem si dělal starosti, ale vše v cajku. Měnit se budou jen načlé čepy řízení.
Jinak po dvou letech brázdění srbských silnic je v nečekaně dobrém stavu. Hlavně o podvozek jsem si dělal starosti, ale vše v cajku. Měnit se budou jen načlé čepy řízení.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
Re: Krásné shledání
Ty jsi svého Matesa pustil do světa, čím jsi ho nahradil? Vždyť to byl nej Mates v ČR.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo pustil, už před dvěmi lety. Jak píše peha, Civic vedle je náhradník .Pepino_99 píše:Ty jsi svého Matesa pustil do světa, čím jsi ho nahradil? Vždyť to byl nej Mates v ČR.
|\/| /\ '|' | '/.
Kdybych to byl věděl, že jde do světa, tak bych ho hned vzal.Ondras píše:Jo pustil, už před dvěmi lety. Jak píše peha, Civic vedle je náhradník .Pepino_99 píše:Ty jsi svého Matesa pustil do světa, čím jsi ho nahradil? Vždyť to byl nej Mates v ČR.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ho prodával dost dlouho, asi 4 měsíce. Nikdo ho nechtěl v upravné podobě, tak jsem ho přestavěl zpět do série. Některé díly jezdí i v autech lidí tady na foru. Nakonec šel skoro do rodiny.
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Se vším všudy jsem pochtíval tuším 100k, po odstrojení 70k. Docela dost, ale nakonec po prodeji všeho to necelé 100k udělalo.Pepino_99 píše:A jaká byla vyvolávací cena, není-li to tajné?
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
A je zpět! Po třech letech nelehké služby v Srbsku se zrzavý Matízek vrátil ke mně. Resp. ke švagorvé, která ho od bráchy dostala k narozeninám. Na to, co si na službě vytrpěl je ve velmi dobrém stavu. Má najeto 170kkm a pěkně přede. Jede výrazně lépe než bráchův Matiz II (M150), tlumiče Kayaba montované někdy ve 110kkm (zadní) a 120kkm (přední) fungují perfektně, veškeré zavěšení (předek měněn ve 120kkm, zadek půvdoní) OK. Vyměnili jsme komplet výfuk vyjma svodů a katalyzátorů. Stálo to vč. práce 1800Kč. V tomhle je Matiz prostě zlatý. To auto funguje zadarmo. Tento týden se ještě budou měnit zatuhlé válečky zadních brzd a motorový olej a fitr a do jara je vystaráno. Na jaro dostane dopředu nové kotouče, desky a ložiska a domontuje se centrál, na který jsem se za celou dobu nezmohl . Od roku 1998 se na autě z mechaniky měnil jen spotřební materiál, do motoru ani převodovky se nesáhlo. Co se týče koroze, tak podvozek je dlouhodobě ošetřen gumovým nátěrem a prospívá mu to. Loni v létě se musely měnit prahy. Levý zadní lem uhnívá pod lakem, ale to se bude řešit až po totálním vyhnití. Auto už není žádný showcar, ale denodenní vozítko. Jsem rád, že mi teď bude zase nablízku a věřím, že bez potíží překoná 200kkm.
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Júúúj akú má krásnú mašličku je to stále fešáčik Jo ondrášku ješte má bielú palubku,lebo to bolo velmi nádherné
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
zatlačuju slzu v oku, fňuk
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja občas vídavam naše bývalé Tikadlo,ale k tomu má skôr citový vzťah žena,jej slúžilo 5 rokov,mne len rok
tu sú fotky všetkých spomenutých vozidiel v tomto príspevku.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=42&t=15074
Hyundai GETZ ostal v rodine,má ho môj otec,ale vždy som sa tešil,ke´d som vídal môj bývalý SEAT,lenže v r.2007 ho predal ten nasledujúci majiteľ ,čo ho kúpil odo mňa do Sniny,tak už nemám správy o ňom,Opel boj predaný v r.2005 do Bošian,myslím,že v pohode slúži novému majiteľovi ale ostatné z tých áut,ktoré som tu spomínal už nie su v celku na svete,možno niektoré komponenty z nich ešte jazdia,či na niečo iné slúžia. o trabante,našich prvom aute,nemám žiadnu stopu,,28.6.1977 ho kúpil z bazáru nejaký pán z TO,odvtedy ani zmienka,ale silne pochybujem,že by ešte jazdil,už by mal ten trabík 39 rokov,výrobnu linku v Zwickau opustil v máji 1970 tu sú fotky všetkých spomenutých vozidiel v tomto príspevku.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=42&t=15074
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L