POKOVÁNÍ vs. FÓLIE na sklo

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

cukrar

POKOVÁNÍ vs. FÓLIE na sklo

Příspěvek od cukrar »

Co doporučujete na HB Nexii 3dveř.
Máte s tím někdo zkušenost?
Popřípadě cenu atd...
Díky ;)
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
Reklama

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Re: POKOVÁNÍ vs. FÓLIE na sklo

Příspěvek od Petr S. »

cukrar píše:Co doporučujete na HB Nexii 3dveř.
Máte s tím někdo zkušenost?
Popřípadě cenu atd...
Díky ;)
Folie,je to levnější a hlavně to líp vypadá.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
milosh

Příspěvek od milosh »

SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
miso1

Re: POKOVÁNÍ vs. FÓLIE na sklo

Příspěvek od miso1 »

Ahojte ja mam folie a som uplne spokojny mam ich tam uz 3 roky a stale su ok auto stoji vonku . V praci mame Opel Vectra strebornu a mame na nej pokovanie alebo ako sa to vola . je to tam asi 6 rokov ale na jednom okne trochu vidno asi pol roka take male skvrny . Neviem ja keby som mal strieborne auto tak by som radšej riešil pokovanie zda sa mi to efektivnejsie lepšie to vyzerá.... cely opel stal 4000sk robili to niekde pri BA mne to robil tu v MT a stalo to cele auto komplet okrem celneho skla 6000sk
Tmavo zelena metalizaNexia 1,5 8V 55kW Tmavé fólie Chromolux,modro ladeny interier. Xenóny 6000k.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Tak já se rozhodl nalepit si fólie sám na to že jsem to nikdy nedělal se mi to povedlo nádherně. akorád zadní okno se lepí ze dnou kusů tak s tim mi pomohl kamaráda známý který lepil fólie na slovensku. mám na všech oknech zatmavení 75% ale problém. musim sehnat někde atestaci. Ten kluk mi řekl že některé firmy mi to za nějaký poplatek polepí štítky a dají kartičku s atestací. ale zatim se mi nedaří nikoho sehnat. Nebo se prý na oko policie udělá to že se dobrým foťákem vyfotí z jiného auta naskenuje a tam kde dělají nálepky mi nalepovací štítky zhotoví jako original. nebo se dají někde na netu ty štítky stáhnout??? poraďte. dík. Stálo mě to místo 4000kč 500kč. to je rozdíl. a výsledek stejný ale zatim bez atestace.
milosh

Příspěvek od milosh »

Franto ty ses spekulant :D Ja jsem zvedav jak dlouho ti ty folie vydrzi nez se ti tam udelaj bubliny...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Franto v poho jen je pravdepodobne ze jak vidis auta s bublinama a popraskynyma foliema ktere praskaji v zime v mrazu tak tak bude vypadat po nejake dobe tve auto jelokoz v tech foliich jsou znacne rozdily a co se tyce homologace tak urcite za 3500kc ti ji vsude radi udelaji... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

No kámík tyhle samé fólie má na mazdě už druhym rokem a v pohodě. nic nepraská žádné bubliny. Uvidíme. když se nějak poničí tak fakt uz nechám nalepit nějaké kvalitní. ale ted bych nějakou tu atestaci.
milosh

Příspěvek od milosh »

Nedal sis to po celym aute?
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

kromě čelního-samozhřejmě všechny
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Franta P. píše:Tak já se rozhodl nalepit si fólie sám na to že jsem to nikdy nedělal se mi to povedlo nádherně. akorád zadní okno se lepí ze dnou kusů tak s tim mi pomohl kamaráda známý který lepil fólie na slovensku. mám na všech oknech zatmavení 75% ale problém. musim sehnat někde atestaci. Ten kluk mi řekl že některé firmy mi to za nějaký poplatek polepí štítky a dají kartičku s atestací. ale zatim se mi nedaří nikoho sehnat. Nebo se prý na oko policie udělá to že se dobrým foťákem vyfotí z jiného auta naskenuje a tam kde dělají nálepky mi nalepovací štítky zhotoví jako original. nebo se dají někde na netu ty štítky stáhnout??? poraďte. dík. Stálo mě to místo 4000kč 500kč. to je rozdíl. a výsledek stejný ale zatim bez atestace.
Franto,já nevim,ale já bych dal radši 4000. Za 1,máš atest,tudíš klid od policie a stk,za druhé zadní okno ze dvou kusů se dělalo tak před 10roky a vypadá to strašně. :roll:,a za třetí ty folie za 500 jsou tak na ..... , Já je na zadní boční lepil sám a po čtyřech letech to vypadá strašně. Zadní jsem si nechal dělat a vypadá to pořád jak nové.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

ale ten přechod je ve vyhřívání a neni to vůbec vidět. uvidíme jak s tim dopadnu a jak dlouho vydrží. a když tak si to nechám nalepit od nějaké firmičky
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Takhle vypadá moje Nexie s tmavými okny
https://www.nexiaclub.com/vase-auta/franta-p/
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Franto je to paráda já mám rád keď auto má všetky okna rovnaké :D :D :D Len ma štvú poldíci že im to vadí ale já som to na OPLÍKU mal tiež takto :D Takže máš u mna pochvalu lebo tvoja Nesii je pekná z von aj dnu :lol: :lol: :lol:
milosh

Příspěvek od milosh »

nema byt nazev tematu POKOVENI? :lol:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“