Trhá pri rozbiehaní
Moderátor: Blue Lanos
Trhá pri rozbiehaní
Ked je motor studeny rozbieha v pohode.Ked sa zohreje na prevadzkovu teplotu tak pri rozbiehani trha motor. Ostatne rychlosti uz v pohode.Pri rozbiehani vo vyssich otackach tiez v pohode. klapka vycistena krokac cisty funkcny,veko rozdelovaca,palec,kable bez oxidu a ciste,volnobeh 800 jedna báseň a hlava smutna......
- Reklama
- vladimir fodor
Keď som mal ešte felíciu tak mi presne toto robilo keď sa zahrial motor.Na príčine bola lambda sonda ktorá sa po dlhšom čase zahriala a začala blbnúť.Po jej výmene všetko v poriadku.Adro píše:...nepomohli ani nove kable ani vymena senzoru polohy na klapke ani nove sviecky.........ma niekto este nejaky napad ????
Daewoo Leganza 2.0 CDX 1997
- vladimir fodor
Cievku treba zmerať ohmetrom ,mala by mať niekolko kyloohmov.Ale môže byť aj zlý modul do ktorého je cievka zapojená.Najlepšie je merať predstih stroboskopom či sa rapídne nemení po zahriatí motora.Adro píše:cievku este pozriem. vstreky som este nerozoberal. akym sposobom sa vyberaju a co mam nanich merat alebo kontrolovat, inac ja uz mam podozrenie na spojku. este neviem akym sposobom by mohla vyvolavat ten skakaci rezim ale spojka bude posledne co by som chcel rozoberat
Daewoo Leganza 2.0 CDX 1997
- vladimir fodor
skusim porovnanvat vysledky merani kedze mame k dispozicii aj take iste funkcne auto z ktoreho postupne prehadzujeme suciastky. vcera som zistil ze ked sa pohynam pomaly bez pridania plynu (len pustam spojku )tak auto sa rozbieha pekne bez trhania. aj studeny stav je ok, aj ked pridam viac plynu cca 1500-2000 a tak rozbieam-ide v pohode. ale ked sa chcem pohnut z krizovatky normalnym sposobom ako clovek homo-sapiens,tak trha jak keby benzin dosiel. infarkt tabletka !!
- vladimir fodor