Nubirááá

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Hawlinka

Nubirááá

Příspěvek od Hawlinka »

Tak lidičky celý club pěkně zdravím a oficiálně oznamuji že jsem před hodinou koupil Nubi wagon II 2002 1,6 16v tak doufám ,že mé rodině bude sloužit ke spokojenosti :D :D ;) ;) -i -i Zároveň se chci zeptat jestli nevíte v Brně o někom na rozvody dííky.
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Gratuluju ke koupi, hoď sem i pár foteček :D Přeji ti, abys byl spokojen, alespoň tak jako já.. 8)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

A já ;) Gratulace, chlape ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

Vitaj v CLUBe :D
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Hawlinka

Příspěvek od Hawlinka »

:D :D Díky chlapi budu se snažit nějaké fotky udělat a hvízdnout je sem. Zatím pár km a spokojenost. Dnes bude 60km a v neděli 100 tak jsem zvědav. Akorát ty rozvody musím udělat člověk nikdy neví :? :?
homer simpson

Příspěvek od homer simpson »

já vím pošli mi SZ a domluvíme se
Hawlinka

Příspěvek od Hawlinka »

Ahoj možná jsem lama :oops: :oops: a nedocvakává mi to ale co je SZ :D :D
Slam

Příspěvek od Slam »

lenintom píše:Ahoj možná jsem lama :oops: :oops: a nedocvakává mi to ale co je SZ :D :D
Soukroma Zprava, neboli tlacitko PM (Personal Message).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Hawlinka

Příspěvek od Hawlinka »

Dík huž su v obraze -i
Kazalin

Příspěvek od Kazalin »

lenintom: já bych tak nejásal :D:D:D Až po pár stech km Nůba ukáže, jaké "trumfy" má pod kapotou. Jak říká náš letecký mechanik: letadlo vybírat podle dostupnosti dílů po celém světě. Je kupodivu, že "blbé" čidlo nejsou schopni sehnat na žádné pobočce Daewoo v ČR doposud..
Přeji, aby ti Nůba sloužila, nepokazila se ti, protože pokud jsi z maloměsta, neopraví ti ji ani svěcený Petr s tisícerem klíčů.
Z mého hlediska je to nejhorší volba...... samozřejmě, snad se ta moje Nubira opraví, snad již brzy čidlo seženou, ale těch závad a drobností bylo tolik, že skeptika převážila. Snad to u druhé řady budou mít Větnamci vychytanější, než u té první, třeba jen mimo tvaru světel.. :D
(mimo soutěž: u evropského auta Fiat: náhradní díl byl na stole za dvě hodiny. Neplave, posilovač není přeposilovaný, super trakce... vzpomínám na bývalé Racery, jací to byli pracanti, sluhové..)
Daewoo Nubira 2.0 kombál
Lancia Kappa 2.0 Turbo - Amore Motore
Slam

Příspěvek od Slam »

Kazalin píše:(mimo soutěž: u evropského auta Fiat: náhradní díl byl na stole za dvě hodiny. Neplave, posilovač není přeposilovaný, super trakce...
No nevim, mame v rodine Punto a furt nekde neco drhne, vrze, piska nebo rachta... Mozna neplave, ale na kazde nerovnosti rany, jako kdyz se kutali hromada klad, sedadla tvrdy a strasne uzky, razeni s uchylnym zamackavanim zpatecky... Za svy auto bych s mamou urcite nemenil ani za nic! 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Kazalin: Záleži kdy Nubiru koupíš a jak se o ní staral předchozí majitel....třeba Ládin má Nubiru v stádiu, kdy do ní začíná sypat jen peníze....a náš Sedan je totéž....já ho teď využívám jen na dojíždění do práce a opravovat hodlám jen nejnutnější, spíše kosmetické vady, jako např. vysící sluneční clona u spolujezdce apod., takže je to vždycky hodně ukazatelů dohromady....a u Daew je potřeba hodně vybírat, abys koupil tu pravou a dobrou, v našem případě, Nubiru.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hawlinka

Příspěvek od Hawlinka »

Jasně chlapi ale to je u všech aut. Co s ním dělal předešlý majitel se projeví to je jasné mám tam teprve 700 km a je tam pár věcí. Nevím proč mi na neutrál problikává olej i když měrka je skoro na max, při řazení nahoru mě trochu lítaj točky vzhůru ale to přikládám jinak nastaveným pedálům než jsem byl zvyklej tak než to dostanu do noh( teda snad je to tím) :) :) jinak to servo je teda přeservovaný ale je to o zvyku jinak zatím ok.
kitt2002
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kitt2002 »

Ja mam sice Nubi I ,ale to bude snad podobny. U moji Nubiry je servo , tak akorat, je tuzsi , nez treba takova Fobie.

U tebe bych se zameril hlavne na ten olej, kterej ti problikava. Mozna, ze je tam pouzit spatny typ oleje.Nebo to muze byti i horsi zavada. Treba saly na klikovce(ale to ti nepreju) nebo ucpane nasavaci syto(to uz tu nekdo zminoval take). Nebo opravdu malo oleje. Mazani je dulezity, jinak ten motor muzes vzit a hodit ze skaly.
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!
Richard

Příspěvek od Richard »

Možná bych zkusil nejdřív výměnu tlakového čidla, to je za pár korun (nepodařilo se mi ho najít, odhaduju to na 100,- až 200,-) pokud po výměně čidla bude na volnoběh olej poblikávat, zkusil bych použít hustší olej (10W 50). Doufám, že ti to poblikává až když je motor ohřátý. No a pokud tohle nepomůže máš volnější kliku, ojnice vačku atd. a to ti nepřeju.... :cry:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“