Mates do kopce netahá
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Pro Roberta:
já osobně nemám moc dobré zkušenosti ze svíčkami Brisk Super, po ujetí asi 8000 km začala jedna vynechávat , ale také auto s nimi jezdilo do té doby dobře. Třeba to byla náhoda, ale od té doby jezdím na Champiónky a vše v pohodě.
já osobně nemám moc dobré zkušenosti ze svíčkami Brisk Super, po ujetí asi 8000 km začala jedna vynechávat , ale také auto s nimi jezdilo do té doby dobře. Třeba to byla náhoda, ale od té doby jezdím na Champiónky a vše v pohodě.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Já s nima nalítal cca 14.000 km a pořád bez problémů. Navíc i kdyby odcházely co 10.000 km, tak se mi to pořád vyplatí víc, než kupovat nějaké drahé za 150,- kč / kus apod.V.Brousek píše:Pro Roberta:
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Tak kuci to teda nevim , po nejake dobe jezdeni v matesovi mam spotrebu asi 8 lt LPG pri mem stylu jizdy, jinak s nim jezdim jen v Praze a nekdy ve dvou po skorodalnici na Ml. Boleslav. Max rychlost nevim ale ja s nim jezdim normalne ve dvou do 160 a je pravda ze v kopeckach klesa na z teto na 110 ( na 5). Dvoulitr to neni ale jede to krasne.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Mohu potvrdit, že na to že je Matíz osmistovka jezdí fakt dobře. Sice trochu častěji člověk řadí, ale za to aspoň za volantem neusne. Jezdím s Matízem již osmým rokem do Chorvatska a nedám na něj dopustit. Samozřejmě není to auto pro rodinu ale pro dva ideální.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Pravda
------------------------V.Brousek píše:Mohu potvrdit, že na to že je Matíz osmistovka jezdí fakt dobře. Sice trochu častěji člověk řadí, ale za to aspoň za volantem neusne. Jezdím s Matízem již osmým rokem do Chorvatska a nedám na něj dopustit. Samozřejmě není to auto pro rodinu ale pro dva ideální.
To jsi " Vašku " posoudil zcela po pravdě - také jsem spokojený po výměně zadního dílu výfuku a po roce středního dílu . Sice mi výfuková soustava už vypověděla dle jiných Matízkářů - poměrně brzo,ale to se nedá nic dělat mám holt pech zdraví " Vazoun "
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pravda
Presne tak,ja tiež po mojej nedávnej skusenosti s cestoun po Tatrách a do Zakopaneho ,nedám dospustiť na Matízka.Je naozaj dobrý vrchár,len treba ovládať umenie včas radiť,ale kto jazdil na wartburgoch,či škodovkách,ten to nezabudol,rusáky nevyžadovali až také časté radenie.Vazoun píše:------------------------V.Brousek píše:Mohu potvrdit, že na to že je Matíz osmistovka jezdí fakt dobře. Sice trochu častěji člověk řadí, ale za to aspoň za volantem neusne. Jezdím s Matízem již osmým rokem do Chorvatska a nedám na něj dopustit. Samozřejmě není to auto pro rodinu ale pro dva ideální.
To jsi " Vašku " posoudil zcela po pravdě - také jsem spokojený po výměně zadního dílu výfuku a po roce středního dílu . Sice mi výfuková soustava už vypověděla dle jiných Matízkářů - poměrně brzo,ale to se nedá nic dělat mám holt pech zdraví " Vazoun "
Matej však vonkoncom nepôsobí ako brzda provozu ani v stupákoch,to už teraz škôr tie staršie škodovečky, v pohode doslova aj vyletel hore Čertovicou (1238 m n.m.),aj zvládal tie Tatranské serpentíny skoro s rovnakou bravúrou ako IBIZA,akurát s wartburgom má ešte spoločné,okrem bručavého zvuku motora pri rozjazde, 3 valcoveho motora, potreby častého radenia,aj ten niekedy subjektívne nepríjemny pocit nakláňania sa v zákrutach,mne osobne to neprekáža,ale u niekoho to môže vyvolávať nepríjemne pocity.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L