Prosím (nejen) slovenské turisty...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
Prosím (nejen) slovenské turisty...
Sice tady se svoji prosbou nejspíš neuspěju, protože málokterý z vás ujde pěšky více než 300 metrů a pro to, co chci, je obvykle vyžadována pěší chůze daleko delší, ale zkusím to...:
Pokud jste byli na nějaké slovenské (polské, německé, rakouské) rozhledně a znáte její polohu, nebo jste na ní sice nebyli, ale polohu znáte, přidejte ji, prosím, na www.poi.cz do kategorie CZ-Rozhledny.
Tisíceré díky předem. A pokud se někdo věnujete rozhlednám více a chcete ostatním stejně postiženým něco sdělit, nebo se naopak od nich něco dozvědět, zde je čerstvě zřízené rozhlednářské fórum.
Pokud jste byli na nějaké slovenské (polské, německé, rakouské) rozhledně a znáte její polohu, nebo jste na ní sice nebyli, ale polohu znáte, přidejte ji, prosím, na www.poi.cz do kategorie CZ-Rozhledny.
Tisíceré díky předem. A pokud se někdo věnujete rozhlednám více a chcete ostatním stejně postiženým něco sdělit, nebo se naopak od nich něco dozvědět, zde je čerstvě zřízené rozhlednářské fórum.
- Reklama
- Hanzy
No Docente tebe typuju ze 300m pesky si neusel x let mimo hypermarket a rozhlednu s vytahem znam jen v Bratislave a jinych velkych mestech...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Hanzy
Jasne sranda musi byt ja to bral jen ze jsem Docenta videl a na svou vahu je jen malo vysoky tak to byla reakce hlavne na tohle...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ouha,na jednej som bol v lete 1982,bolo to,ak sa d bolo to na obcou Lipno n/vlt,neďaleko Frymburku,ale už si názov toho kopca nepamätám ,takže Ti,Docente asi veľmi nepomôžem,hoci rád by som
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
Hradní rozhledna Vítkův Hrádek, alvine ? Nebo rozhledna Moldaublick na rakouské straně, která byla v 60. letech postavena proto, aby se němečtí vysídlenci mohli dívat na svoji vlast, kde po staletí žili a pracovali a odkud byli vyhnáni (jak praví deska na oné rozhledně)?
Česko mám zmáknuté celkem dobře, klidně mně přidej rozhledny u vás na Slovensku, sice jsem něco schopen najít přes Google, ale polohu na mapách nenajdu... Tuším, že jako rozhledna funguje i věž na nějakém mostě přes Dunaj v Bratislavě a (televizní vysílač?) Kamzík...
Česko mám zmáknuté celkem dobře, klidně mně přidej rozhledny u vás na Slovensku, sice jsem něco schopen najít přes Google, ale polohu na mapách nenajdu... Tuším, že jako rozhledna funguje i věž na nějakém mostě přes Dunaj v Bratislavě a (televizní vysílač?) Kamzík...
-
-
Mohl bych v okoli Usti nad Labem par rozhleden osefovat, pokud je teda nemas uz vsechny pridany
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
yep. az bude cas ted mam prace na svych projektech
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jedna rozhladna je u nas za Levicami, cez II. svetovu odtial marsal Malinovskij riadil vojenske operacie v udoli Hrona. Vola sa Šiklóš, pridavam link na jedine foto, kt. som nasiel na nete...
http://motoride.sk/obrazok.php?ID=4906&ctx=fotosutaz
http://motoride.sk/obrazok.php?ID=4906&ctx=fotosutaz
ex: Matiz, Kalos, Lacetti