Sklo-2. Slovensko-český zraz - Manínska tiesňava
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Sklo-2. Slovensko-český zraz - Manínska tiesňava
Pěkný den
Takže vážení už je to tady!Kdo by měl zájem o sklo-poháriky?
Necháme zase tři druhy. Třetinka ,pulitr bez ucha a pulitr s uchem .Nechal bych tradičně znaky Daewoo a CHevrolet a teď jak text?
Po mě grafiku nechtějte a ani umístění fotek to neumím co zmizelo ukažto-com.Jinak když nebudem měnit znaky kromě písma tak si myslím,že cena zůstane stejná v kč.
Zatím takhle stačí ?
Ať nám jezdí a nezlobí
Pridané MiPom: Na slovensku sa cena prepočíta ako vždy.
Takže vážení už je to tady!Kdo by měl zájem o sklo-poháriky?
Necháme zase tři druhy. Třetinka ,pulitr bez ucha a pulitr s uchem .Nechal bych tradičně znaky Daewoo a CHevrolet a teď jak text?
Po mě grafiku nechtějte a ani umístění fotek to neumím co zmizelo ukažto-com.Jinak když nebudem měnit znaky kromě písma tak si myslím,že cena zůstane stejná v kč.
Zatím takhle stačí ?
Ať nám jezdí a nezlobí
Pridané MiPom: Na slovensku sa cena prepočíta ako vždy.
- Reklama
-
Vzali bychom si 1 třetinku....určitě!
A vezmu pro Reinkarnaci docenta 1ks půlitru!!Nebo si vyber Docente a já ti ho přivezu - Prágl není zase tak daleko!!
A vezmu pro Reinkarnaci docenta 1ks půlitru!!Nebo si vyber Docente a já ti ho přivezu - Prágl není zase tak daleko!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Pěkný den
Ceny si myslím že zůstanou stejné.Zatím jsem jim poslal text který mě napsal mipo .Jde ale o to že zatím zájem nic moc .Ony se vlastně dělají už čtvrtým rokem. No nic jsem s nima dohodnutý že počty někdy koncem srpna august ? Potom to sečtu zajdu tam a dám vědět co mě řeknou
Ať nám jezdí a nezlobí
Ceny si myslím že zůstanou stejné.Zatím jsem jim poslal text který mě napsal mipo .Jde ale o to že zatím zájem nic moc .Ony se vlastně dělají už čtvrtým rokem. No nic jsem s nima dohodnutý že počty někdy koncem srpna august ? Potom to sečtu zajdu tam a dám vědět co mě řeknou
Ať nám jezdí a nezlobí
zdravicko topolku, jednoho usaka prosim, a vyzvedl bych si ho po dohode osobne v NB
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Tak já bych, mistře Topole, taky chtěl 1x0,33, jestli je to ještě možné.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067