Originál autorádio
Moderátor: Blue Lanos
- romishowski62
Peha, prrpac ze zase otravujem, ale uz som sa ta asi pytal kde si zohnal ten suflik pod radio ??..neviem kde to mam zohnat
jironov/romishowski62
Lega stříbrná 1998,kůže,2.0 CDX
skutřík Cyborg50cmm
za přátele považuji všechny poctivé lidi,kterým není lhostejná naše přítomnost ani budoucnost a nezáleží na barvě kůže ani národnosti
Lega stříbrná 1998,kůže,2.0 CDX
skutřík Cyborg50cmm
za přátele považuji všechny poctivé lidi,kterým není lhostejná naše přítomnost ani budoucnost a nezáleží na barvě kůže ani národnosti
- Reklama
- Hanzy
Normalne si ho muzes objednat v Chevroletu ja ho taky schanel a sehnal na vrakaci ale pak jsem zjistil ze tolik nejak podobne novy kolem 250kc...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- romishowski62
-
Zdravim. Chcel by som sa este spytat, ze ci by mi do legy vliezlo toto http://www.mimishop.sk/shop/detail.php?zbozi=503626 Konkretne sa teda pise "štandardný rozmer 1 DIN pre inštaláciu v priestore pre bežné autorádio" . Myslim si spravne, ak si myslim, ze mi to bude prekryvat tu odkladaciu prehradku pod radiom? A teraz dost laicka otazka - da sa prehodit ta odkladacia priehradka hore a radio dole? Sorry za blbe otazky, ale auto hifi nebol nikdy moj obor Vdaka.
-
- peter27
- Kontaktovat uživatele:
Re: Originál autorádio
cavte kupil som si legu cca 2 tyzdne chcel by som vediet aky priemer repro je v predu a vzadu da sa to lahko demontovat a vymenit za ine basaky chcel by som tam tam dat nejake TUC TUC diky
PS auto som sice kupil ale este som ho nevidel :-)servisuje sa olej brzdne dosticky ...
PS auto som sice kupil ale este som ho nevidel :-)servisuje sa olej brzdne dosticky ...
mal som vselico od TATRA 613 po momentalnu Leganzu
Po vyjmutí autobaterie mi nejede original autoradio v leganze, nesvítí nic na displeji a pořád bliká červená kontrolka a nadává mi, nemáte někdo návod na originální autorádio?
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
-
- Kontaktovat uživatele:
skus kódy
6234
4356
1435
4316
no sú z Nexie ale možno nabehne inak dakde tu boli aj z Legy tak skus pohladať,mal by tu byť aj návo ako na to
6234
4356
1435
4316
no sú z Nexie ale možno nabehne inak dakde tu boli aj z Legy tak skus pohladať,mal by tu byť aj návo ako na to
Díky vyzkouším to, jen mě překvapilo, že mi to už udělalo jednou právě po výměně baterie při nedávné náštěvě servisu, mačkal jsem čísla náhodně, rozjelo se to a vysunula se antena a te´d jsem po pár dnech chtěl zpnout radio a zase začalo pípat a nic, anténa se nevysunula. Ale určitě to bude těma kodama, vyzkouším až pojedu z práce, snad se to rozběhneBeda píše:Po vyjmutí autobaterie mi nejede original autoradio v leganze, nesvítí nic na displeji a pořád bliká červená kontrolka a nadává mi, nemáte někdo návod na originální autorádio?
nejlepší by asi bylo dát tam nové, ale na to teď nemám, jsem vycucaný po opravě bouračky a nákupu nových pneu a litých disků
Tak buďto to dělám špatně, nebo je jiný kod, nejde mi to rozchodit a celkem je to pípání za jízdy nepříjemný.-peha- píše:skus kódy
6234
4356
1435
4316
-
- Kontaktovat uživatele:
čau no smola som v robote a kódy na legu mám doma takže pokud to vydržíš tak zajtra ale až k večeru lebo ráno mastím na školenie takže ješte skúsim pohladať tu ale už neviem kde to bolo
No už som to našiel je to 4362 ten je na Legu pokud je tam originál rádio s MC jo a bacha pred každým novým zadaním musíš odpojiť baterku takže jakmile dáš nesprávný musíš zasa odpojiť aku a počkať až zapípá potom zadaj další ale ten čo som Ti teraz hodil zatial pasoval na skoro všetky Legy len jedna stagnovala ale tam nakoniec odišlo rádio
No a tady ješte dáké odkazy -
https://www.nexiaclub.com/radio-daewoo- ... blokovani/
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... +k%C3%B3dy
No už som to našiel je to 4362 ten je na Legu pokud je tam originál rádio s MC jo a bacha pred každým novým zadaním musíš odpojiť baterku takže jakmile dáš nesprávný musíš zasa odpojiť aku a počkať až zapípá potom zadaj další ale ten čo som Ti teraz hodil zatial pasoval na skoro všetky Legy len jedna stagnovala ale tam nakoniec odišlo rádio
No a tady ješte dáké odkazy -
https://www.nexiaclub.com/radio-daewoo- ... blokovani/
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... +k%C3%B3dy
Ahojte vidím,že tu je fajn téma tak sa pripájam.Ja to mám zas v aute tak to aj staré sa dá obnovit namesto kazety je tam audio kazeta a je to super dvd lenco prehráva všetko je tam aj odoberatelná mp3 a napájam tam ešte televízor . Chcem to všetko zrušit a dat tam 2 din radio aj z navigáciou ,tel,dvd proste tam bude všetko Teraz my odišli
repráky v predných dverách tak som tam dal této foto 3 pásmové a do zadu dám zas 4 pásmové a tubu značky sencor asi ,tak mne to v pohode stačí
repráky v predných dverách tak som tam dal této foto 3 pásmové a do zadu dám zas 4 pásmové a tubu značky sencor asi ,tak mne to v pohode stačí
- Přílohy
-
- P031108_20.54[01].JPG (90.78 KiB) Zobrazeno 3304 x
-
- DBX-250%20R_1.jpg (50.94 KiB) Zobrazeno 3304 x
-
- P070509_21.09[01].JPG (133.63 KiB) Zobrazeno 3303 x
Naposledy upravil(a) HusarJan dne stř črc 15, 2009 21:42, celkem upraveno 1 x.
Dalšie
- Přílohy
-
- P150709_18.32.JPG (127.83 KiB) Zobrazeno 3302 x
-
- photo101.jpg (141.8 KiB) Zobrazeno 3305 x