Zvuk jako z dieselu
Moderátor: Blue Lanos
Zvuk jako z dieselu
Může mi někdo říct nebo poradit? Na volnoběh se mi z motoru ozývá naprosto pravidelný klapot jako dobře zahřátý diesell. Můžou být rozhašený vůle ventilů. Jaké mají tolerance. Po přidání plynu ten klapot zvýší kmitočet ale stále tam je až to nakonec přehluší motor a výfuk.
Roody
- Reklama
- Blue Lanos
Zmeneny nazov threadu!
Druhy krat si daj zmysluplnejsi nazov
Druhy krat si daj zmysluplnejsi nazov
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- vado
- Kontaktovat uživatele:
V tom lepsom pripade je to malo oleja, alebo je moc husty. V tom horsom uz su zdeformovane dvihatka ventilov a mozno aj nejake dalsie veci => vymena
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Moc Vám všem děkuji za snahu ale všechno to dělal rozvodový řemen. Byl jsem u toho. Když mechanik otočil klikou, tak to bylo ok na najednou klap. Jako když ten jeden zub nezajel do dážky ale zaskočil. V servisu z toho byli taky pěkně vyčuměný. Byl prakticky nový (ujeto cca 5800 km, nový přítlačák i vodní pumpa) zn. Continental ale zuby neměl hladký, ale tak drážkovany a navíc byl volný. Dali mi opět nový řemen (original co davaji ve fabrice - ten má zuby hladký) a problém je vyřešen. Opět tiše šeptá.
Roody