obcas mi pri jazde skace auto
Moderátor: Blue Lanos
Snímač otáček , ale nevím jestli ho máš na setrvačníku , nebo na řemenici u klikovky . Jednou se mi stalo ( bylo to u fiatu UNO), že jsem najel na větev a snímač byl tak blbě u rěmenice a bez spodního krytu na motoru se mi odehnul kousek od dráhy výstupků na řemenici a dělalo to přesně to co píšeš , takže v tvém případě bych tipoval , že bude špatný , pokud není taky nějak mechanicky poškozen .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Reklama
Re: obcas mi pri jazde skace auto
Ja by som tipoval MAP senzor je to ten čo je umiestnený na hrane spoja ako je stieračový motorček a ventilátor vetrania .Je k nemu pripojená hadička podtlaku a ide s neho konektor .Slúži na meranie podtlaku v saní.Môže byť zapchatá hadička ktorá do neho ide alebo je niekde prasknutá.Snímač otáčok je v rozdelovači.Skontroluj najprv ten MAP senzor.habinko píše:Cavte daewaci..mam taky problem mam mierne zvysene otacky na volnobehu okolo 1000-1200 a obcas to klesna na 900 aĺe vkuse to kolise hore dole,,,ale da sa s tym akoze chodit v pohode aj vykon to ma takze ok,,ale obcas mi to take robi ze sa proste dusi motor aa zacne skakat cele auto uz pri 2000 otackach sa otackomer prekruca az do 6000 a proste stace ten ukazovatel otacok a to cele auto natriasa.a obcas mi to zapne aj check na pristrojovke,,ale zasa vypnem potom motor a co javiem za 5 minut nastarujem zasa to ide dlho.oleja mam dost takze neviem fakt diky za radu..
- vladimir fodor
rada
alebo sviecky mne to robilo ties
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá