Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Čo ste si zvolili, to mate ;) . alvine, SZ ;) .
Reklama

alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

HOLt,ja,som ich nevolil :P :P :P :P
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Pratele moji drazi...dnes ve 04:14 me vzbudil alarm meho auta...tak vykouknu z okna a vidim otevrene dvere u spolujezdce a nejaky pohyb...a nasledne vybehl nejaky srac a utekl...tak jsem bezel dolu a to co jsem spatril me dostalo...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Myslim,ze to ani nepotrebuje dalsi komentar... :( :( :( :( :(
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Pavle to je hrůza. Useknout mu ruce zmetkovi.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Gosíku velmi ma to vzalo to je svinstvo najvetšieho zrna neviem čo na to povedť asi len to že ťa strašne lutujem
mino

Příspěvek od mino »

Hajzli, keby zobrali "len" rádio ale tej škody dookola. Svine zlodejské, ale si zoberte že aká rýchlovka to musela byť, ked aj alarm húkal.
Škoda Roomster TSI
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Veru ,aj ja som to zažil,za bileho dňa v Blave na Starých gruntoch,neďaleko ZOO, a oprava okna ma vyšla viac ako raz toľko,než nové rádio,našťastie to poisťovňa zatiahla,ale aj tak to bolo a je do porazenia..
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ty brďo...z toho je mi smutno :cry: :cry: :cry:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
milosh

Příspěvek od milosh »

pokud v aute nechavas radio tak si za to muzes sam, co zlodej nevidi to neukradne !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Miloshi to radio tam jinac nejde nechat...ma to jen vyjimaci panel a ten mam samo doma...bohuzel na prvni pohled se jevi jako by to bylo radio s panelem...chtel jsem ho nejak maskovat ale rikal jsem si ze tim akorat vic pritahnu pozornost a ono ehjle...nerikej mi,ze ty kazdy den montujes cele radio...kdybych tam nechal panel tak dobre...moje chyba...smula se me drzi jak hovno na bote a tohle byla pro me posledni kapka...

Jinak ostatnim diky za podporu... :cry: :cry: :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
jirka48

Příspěvek od jirka48 »

To je hrůza. Takové šmějdy dostat pod ruku, tak je mlátím hlava nehlava!!!
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Tyy vado Goosiku ti je sila teda to sis ho teda moc neuzil koukam se ti dari no je to hnus drz se chlape a neboj bude lip...
Jak to vidim tak jsem rad ze mam na aute ty tmave folie neni tam videt ani pres den a ty zmrdy aspon nic nelaka a navic ani nevi jestli je nekdo v aute aby jim hned jednu natah!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Diky kluci jeste jednou...je to smutny...mozna je lepsi,ze jsem ho nechytil,jinak nevim jak by to dopadlo...kdyz se do necoho pustim tak jen tak neprestanu...ale myslim si,ze by mi to vezeni za to stalo...s takovyma lidma nemit slitovani...zastrelit a hodit nekam do rosti... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Tak to ti nezávidím... Ty střepy budeš nacházet pořád... Mně udělali to samé cca před 2 lety, a protože rádio je důkladně zajištěné z boku šrouby, takže nejde vyndat, tak ze vzteku rozbili boční okno, boční trojúhelníkové okno, a ještě dveře pošramotili nějakou monterajznou :evil: .
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Hanzy má pravdu s těma foliema, jinak je to hrozný co se děje, ale to ti asi nepomůže :cry: držím palce, co měšťáci a kamery ?? Nejsou tam někde ?
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Odpovědět

Zpět na „POKEC“