Kupil som Nexiu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Kupil som Nexiu
Caute
Nedavno som kupil Nexiu hatchback s 65KW motorom . Zatial som s nou velmi spokojny je to super auto pohodlne aj motor je celkom svizny . Ale nezda sa mi ze mi klesaju otacky strasne pomaly . S tych vyssich to ide v pohode ale pri tých 1800 mii to ide pomaly . Robia to aj ostatne Nexie ale je s tým nieco . Tak isto mi niekedy pri rozbiehani trochu cuka a asi po 15 min jazdy sa mi rozsvieti oranžova kontrolka . Predchadzajuci majitel mi povedal že to je indukčna cievka a že by to nemalo byť drahe . A chcem sa este spýtat aku mate spotrebu s týmto motorom pri takej normalnej jazde tých 90-110km/hod ked sa nejak netlaci na plyn . Neviete este ako je to s montážou LPG ci da dat do vsetkych alebo nie , lebo mne niekto vravel ze sa da dat len do niektorých motorov . Dakujem
PS: čital som si tie recenzie z casopisov na daewooclub.cz alebo kde to bolo to je jedno ,ale to ma strasne prekvapili tí magori doteraz som dával na recenzie z casopisov ale toto este ze som to necital predtým ako som sa rozhodol kupit nexiu
Nedavno som kupil Nexiu hatchback s 65KW motorom . Zatial som s nou velmi spokojny je to super auto pohodlne aj motor je celkom svizny . Ale nezda sa mi ze mi klesaju otacky strasne pomaly . S tych vyssich to ide v pohode ale pri tých 1800 mii to ide pomaly . Robia to aj ostatne Nexie ale je s tým nieco . Tak isto mi niekedy pri rozbiehani trochu cuka a asi po 15 min jazdy sa mi rozsvieti oranžova kontrolka . Predchadzajuci majitel mi povedal že to je indukčna cievka a že by to nemalo byť drahe . A chcem sa este spýtat aku mate spotrebu s týmto motorom pri takej normalnej jazde tých 90-110km/hod ked sa nejak netlaci na plyn . Neviete este ako je to s montážou LPG ci da dat do vsetkych alebo nie , lebo mne niekto vravel ze sa da dat len do niektorých motorov . Dakujem
PS: čital som si tie recenzie z casopisov na daewooclub.cz alebo kde to bolo to je jedno ,ale to ma strasne prekvapili tí magori doteraz som dával na recenzie z casopisov ale toto este ze som to necital predtým ako som sa rozhodol kupit nexiu
- Reklama
Precti si recenzi na www.nexiaclub.com a taky se nezapomen u nas registrovat, kdyz uz jsi majitelem
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Otáčky jsou normální, na tu kontrolku si dej pozor - zašel bych s autem na diagnostiku, aby Ti našli, kde je problém. Předchozímu majiteli bych z opatrnostiraději moc nevěřil, protože proč by si cívku nevyměnil sám. Ale když budeš jezdit s tou kontrolkou, tak auto jede v nouzovém režimu a to se může nepěkně promítnout na spotřebě...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Milanovi věř, už tu kontrolku vyndalIvan píše:Otáčky jsou normální, na tu kontrolku si dej pozor - zašel bych s autem na diagnostiku, aby Ti našli, kde je problém. Předchozímu majiteli bych z opatrnostiraději moc nevěřil, protože proč by si cívku nevyměnil sám. Ale když budeš jezdit s tou kontrolkou, tak auto jede v nouzovém režimu a to se může nepěkně promítnout na spotřebě...
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Asi ne, bohužel. Ale teďka jsem zase vyjel nádrž a spotřeba 12.2 ...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project