Ten, co sa mi smeje najviac, jazdi 17 rocnym Peugeotom 309. Lenze to je "znacka". Nikto mu nevysvetli, ze stara kara je stara kara a moze to byt aj Mercedes. V sobotu sa zenil a svadobnu tortu mal v tvare auta. Som sa ho opytal, ze ci aj z toho mu tece olej ked ma pod nim alobal:)milosh píše:Dano, nic si z toho nedelej, taky mam ve svem okoli par znamych, kteri maji kecy na moje auto, ale nemuzes to brat vazne od lidi, co jezdi starou skodovkou nebo favoritem
pružiny
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
No tak já bych jediné co měnil preventivně je rozvodovej řemen a to jen kdybych věděl že není nedávno měněnej jinak já měním až když něco odejde a to si ještě rozmýšlím jestli je to nutnéDano píše:ono by to mozno chcelo tie zadne pruziny vymenit preventivne ked je to taka znama vec u nexii, lebo ked to prdne niekde na dovolenke, tak to nebude nic moc. Kto kupi nexiu, tak by mal hned vymenit tesnenie pod hlavou, zadne pruziny, kondenzator klimatizacie, vyfuk, a ostatene ma doplni na fore uz znama postava PetrM:)
Naposledy upravil(a) petrm dne úte říj 19, 2004 21:11, celkem upraveno 1 x.
Jsem rád že nejsem sám s tímhle pohledem na auto. Nezasahovat do toho co funguje.petrm píše: No tak já bych jediné co měnil preventivně je rozvodovej řemen a to jen kdybych věděl že není nedávno měněnej jinak já měním až když něco odejde a to si ještě rozmýšlím jestli je to nutné
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Panove, uz dospivam taky do toho veku, kdy snad budu rozumny a ne jako ty mladi kluci, co porad neco upravujiPajda píše:Jsem rád že nejsem sám s tímhle pohledem na auto. Nezasahovat do toho co funguje.petrm píše: No tak já bych jediné co měnil preventivně je rozvodovej řemen a to jen kdybych věděl že není nedávno měněnej jinak já měním až když něco odejde a to si ještě rozmýšlím jestli je to nutné
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja som dnes zistil ze mam prasknutu jednu pruzinu. V servise mi povedali ze je to na Nexii dost bezna vec. Ponukli mi novu za cca 1300,- SK a to sa mi zdalo moc. Na nessi sa davali vo fabrike pruziny ktore mali iny priemer na koncoch ako v strede, a vraj boli dost nepodarene. Ja som kupil dve mierne jazdene z Espera, tie co maju rovnaky priemer po celej dlzke. V servise to okomentovali ze auto bude stat ako koza no pruziny su nizzsie aale tuhsie takze neviem. Myslite ze to bude az taky markantny rozdiel???
Spis bych tram dal pruziny z kadetta, nebo astry, ty tam pry pasuji mnohem lip a maji stejnou charakteristiku.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ahoj ja mam jednu z espera dam ti ju za dara ak chces?PavelM píše:Kluci dík, tam už jsem se díval.
Zadní pružina tam vychází na 1200,-. Nezdá se mi to moc drahý. Jakej je váš názor na tu cenu ?
Jinak máte fajn stránky.
Taky jsme se tady trochu inspirovali a brácha už má pěknou tahokovovou mřížku.
P.
Habron píše:Tak mi taky prdla zadní pružina, nechal jsem namontovat snížený - 40 mm ... a výsledek - nezajedu do garáže, tak tam zase půjdou nesnížený.Ivan píše:Já bych rovnou koupil snížené pružiny a třeba časem dokoupil sportovní tlumiče, kdybych byl v situaci, že bych musel měnit pružiny...
Já jsem dopadl naprosto stejně