Neštartuje

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
majki33

Neštartuje

Příspěvek od majki33 »

:?: :?: :?:
Ahojte, mam problém naštartovať, vypol som motor na pol hodinu a idem znova naštartovať a neštartuje, točí motorom ale nič. Kontrolka imobilizeru zhasne.
Mechaník povedal že nehádže iskru, treba novu cievku. (Možno je v nej problém, ale iba možno -povedal)
Ak máte podobne skúsenosti dajte vedieť. Zatiaľ vďaka
:?: :?: :?:
Bordová kára automat v celku dobrej výbave, zatiaľ trosku hnevá ale uvidíme ďalej ako bude.
Reklama

blowik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blowik »

hele tohleto se mi stává... taky naětěstí né moc často, ale stává... a co vím má podobný problém hodně lidí....:(
Leganza 2.0 16V CDX, rv. 1999, olivově-stříbrná, rádio Sencor SCD - 5255MR, klasická výbava... (automatická klima atd.), ale moje výbava záhadně neobsahuje tempomat:(
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Typujem -čerpadlo už sme to u nás riešili vono proste sem tam malo malý tlak pri štarte a potom to išlo OK lenže brzo sa aj tak odporúčalo :idea: Výhodu majú LPGčkáry lebo pri poruche čerpadla sa frčí dalej ale aj tak ho treba potom vymeniť :lol:
Google [Bot]

Příspěvek od Google [Bot] »

Zdravim. No mne uz druhykrat lega nenastartovala, dnes mi zvestovali v servise, ze sa mi postupne poruca palivove cerpadlo. Zatial to vyriesili poklepanim kladivom po cerpadle :roll: Stalo sa mi to zakazdym, ked som mal takmer prazdnu nadrz. Moze byt, ze ked natankujem plnu, tak problem sa docasne "vyriesi"? Alebo je to blbost a je to nezavisle od stavu nadrze.. Dik
majki33

:D

Příspěvek od majki33 »

Tak už sme prišli na to čo tomu bolo, povolený snímač na kľuku, To babralo štart až kým nebloklo jednotku. :D
Bordová kára automat v celku dobrej výbave, zatiaľ trosku hnevá ale uvidíme ďalej ako bude.
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“