Tak kdo dalsi si koupi poradny auto?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

milosh

Tak kdo dalsi si koupi poradny auto?

Příspěvek od milosh »

SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já som si poriadne kúpil lebo sa mi podarilo predať OPLA :twisted: :twisted: :twisted: To sú Jirkovo slovíčka :twisted: :lol: :lol: :lol:
milosh

Příspěvek od milosh »

-peha- píše:Já som si poriadne kúpil lebo sa mi podarilo predať OPLA :twisted: :twisted: :twisted: To sú Jirkovo slovíčka :twisted: :lol: :lol: :lol:
Jojo ale toho co jsi mel ty bych taky nechtel :lol: :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Toť ode mne len sranda lebo oplíky mám rád a Jírovy prajem vela šťastných chvýl s novým autíkom :D :D :D Jo a bacha ten čo som mal by vašim Astričkám natrhnul zadoček :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hergot Miloši, pátrám po tom pořádným autě, ale nějak ho furt nemůžu najít....kde bych ho našel? :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Opel a pořádný auto, Gambrihnus a dobrý pivo... Máte ještě někdo nějaký takový srandovní slovní spojení :twisted: :lol: ?
milosh

Příspěvek od milosh »

No co si budeme povidat daewoo a opel maj spolecny jen motory jinak je kvalita trosku jinde ;) Kor ted treba u novy astry 8)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Astra je pekna ale jak do toho sednu ze sve Legy jak bych sedl do boroka ja uz jedine do Omegy 3.0 6V ale tam se mi interier nelibi...ale 100x radeji Astru nez Octu...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
milosh

Příspěvek od milosh »

no jasne leganza to je jina trida ale z nexie do astry skok jak svin :lol: 8)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To jo ale jinak se mi Astra hodne libi i ty obsahy motoru maji rozumne na nase sazby povinneho ty 1.7 DTI je krasa oproti koncernu... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No jelikoz jsem mel moznost s Astrou G 1.7 DTi nekolikrat jet tak muzu rict,ze je to opravdu dobre auto... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
BAesperko

Příspěvek od BAesperko »

asi Chewrolet Camaro :lol:ale musím eště hodně šetřit..kor na tu ekologickou daň kterou zaplatím jestli si ho koupím :? dělá to prý 10 000kč
Daewoo Leganza 2.0 16V, červená metalíza, koža, R.v. 1999, predtým Daewoo Espero 1.5 16V R. v. 1996 a Škoda 120 GLS
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Reinkarnace Docenta píše:Opel a pořádný auto, Gambrihnus a dobrý pivo... Máte ještě někdo nějaký takový srandovní slovní spojení :twisted: :lol: ?
Proti Oplom nič nemám mne zas nejde akosi do hromady spojeneie škoda Fabia a Auto. Povedať na Fabiu,že auto je ako na nás že sme Francúzi,či španieli,Áno sme Európania,môžno aj podobné črty a mentalita by sa našla,ale rozhodne nepatríme do jednej jazykovej ani etnickej skupiny :lol: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) alvin dne úte črc 22, 2008 20:32, celkem upraveno 1 x.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jen by mě zajímalo, když jsou Oply tak dobrý, tak proč mají nižší prodeje než Chevrolet...ale jak se říká, tisíc lidí, tisíc chutí...hlavně když to jezdí ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
milosh

Příspěvek od milosh »

Ivosi, myslim ze to neni o novych autech, OPEL proste nema miniauto co by stalo 150 jako spark, ale mrkni treba sem a uvidis kam chodi vic lidi, rekl bych ze dneska si novy auto moc lidi nekoupi, trh vedou ojetiny ;)

http://www.netagent.cz/search.php?cat=1
Odpovědět

Zpět na „POKEC“