TUNING NA TICU
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
TUNING NA TICU
Díky kluci,já si zatím koupila na přední kapotu orla,potahy,koženej potah na volant,na zadek nálepku tuning a čísla jako že mám dvoulitra ,chtěla bych taky stříšku nebo jak se to jmenuje,kola musím koupit na předek nový ale podle techničáku nemužu nikde najít a nikdo mi z tím nepomuže,prý jsem blázen tunit nákupní tašku
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
a jak mali kedysi porobené staré oktávky,či stovečky a neexistovalo nič,čo sa dalo kúpiť,všetko si ľudia sami dopasovávali z iných vozov,či sami vyrábali na kolene,kým neprišla vyhláška 41/1984 ktorá podrobila doplnky povinnosti schváliť,ale dal s povylepšovať ten najtuctovejší voz,aké nádherne upravené škodovečky či warťasy chodili, Warťas sa dal za pomoci škodováckych ažiguláckych dielov a kapánek zručnosti zmodernizovať na nepoznanie,a kto je z Nitry,či Chodill cez Nitru a všímal si iste si všimol FIAT 850 ,NRA-08-57,kto rý mal vždy prednú čať prefektne upravenú podľa najnovšieho módneho trendu,takže nesúhlasím z názorom,že načo tuningovať Tico. Kto vie amá možnosť môže vytuningovať hoc aj starého moskviča na zaujímavý voz
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- Kontaktovat uživatele:
No náhodou sa aj Ticko dá tuniť Lucinko pozor na to kde píšeš nemusíš stále zakladať nové téma stačí keď pri poslednej odpovedi na príspevok klikneš na --odpovedať--
Jo a v tom prvom čo si písala som Ti poslal dáke nápady
klikni si na to to
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=11951
Jo a v tom prvom čo si písala som Ti poslal dáke nápady
klikni si na to to
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=11951