Díky kluci,já si zatím koupila na přední kapotu orla,potahy,koženej potah na volant,na zadek nálepku tuning a čísla jako že mám dvoulitra ,chtěla bych taky stříšku nebo jak se to jmenuje,kola musím koupit na předek nový ale podle techničáku nemužu nikde najít a nikdo mi z tím nepomuže,prý jsem blázen tunit nákupní tašku
a jak mali kedysi porobené staré oktávky,či stovečky a neexistovalo nič,čo sa dalo kúpiť,všetko si ľudia sami dopasovávali z iných vozov,či sami vyrábali na kolene,kým neprišla vyhláška 41/1984 ktorá podrobila doplnky povinnosti schváliť,ale dal s povylepšovať ten najtuctovejší voz,aké nádherne upravené škodovečky či warťasy chodili, Warťas sa dal za pomoci škodováckych ažiguláckych dielov a kapánek zručnosti zmodernizovať na nepoznanie,a kto je z Nitry,či Chodill cez Nitru a všímal si iste si všimol FIAT 850 ,NRA-08-57,kto rý mal vždy prednú čať prefektne upravenú podľa najnovšieho módneho trendu,takže nesúhlasím z názorom,že načo tuningovať Tico. Kto vie amá možnosť môže vytuningovať hoc aj starého moskviča na zaujímavý voz
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivoši díky,já nevěděla jak na to odepisovat,tiko je moje první auto a hlavně mám mokrej řidičák tak jsem chtěla nějakého prcka,nejezdí moc rychle ale mě to stačí,mužete si o mě myslet že jsem blázen ale mě se tuning libi a proto si ho na tikouši chci udělat,nerozumím tomu tak jsem začla nálepkama
No náhodou sa aj Ticko dá tuniť Lucinko pozor na to kde píšeš nemusíš stále zakladať nové téma stačí keď pri poslednej odpovedi na príspevok klikneš na --odpovedať--
Jo a v tom prvom čo si písala som Ti poslal dáke nápady