Problem s krytom na otvorenie nadrze
Moderátor: Blue Lanos
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Neviem,ako je prsne mechanizmus otvárania nádrže na Esperách,ale na MATIZe,Ticu, a GETZe,je lankovodom z miesta vodiča a stane sa,že keď sa pútko od vička nádrže zamotá pri zatváraní pod západku uzáveru,lannovod aj uvoľní zámok,ale dvierka sa neotvoria.Vtedy musí niekto súčasne držať tiahlo otvárania v polohe "otvor" a zvonka potom ide otvoriť viečko.Ak nemáme nikoho nablízku,po,ôžeme si napr.škrabkou na okno,ktorú podložíme pod páčku tiahla otvorenia,aby sme ju tak fixovali v otvorenej (hornej) polohe,než otvoríme dvierka zvonku.Osobne sa mi to párkrát stalo,ale ak je to viečko naozaj vandalmi prilepené,to je horšie.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
Cez nalievacie hrdlo ti to asi neukradol - má vnútri sitko.
Veko hrdla je zamykané elektricky spolu s centrálom.
Keď máš zamknuté dvere, máš zamknuté aj veko od
nádrže. K el. zámku sa dostaneš cez kufor a pravé polstrovanie.
Veko hrdla je zamykané elektricky spolu s centrálom.
Keď máš zamknuté dvere, máš zamknuté aj veko od
nádrže. K el. zámku sa dostaneš cez kufor a pravé polstrovanie.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
to nie je problem aj ja som to mal.... uz neviem na pravo alebo na lavo je taky cudlik, nastriekaj tam WD alebo iny olej trocha pretri a vycisti a on sa rozbeha...frankensheep píše:ja mám zase úplne opačný problém. Dvierka nádrže sa neuzamknú, aj keď je zamknuté auto
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
- vladimir fodor