Nexia³ Supersport Project
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jedna špatná zpráva: vlivem obrovských teplot se zapekla klapka na turbu a při pokusu jí rozhýbat, upadla do výfuku takže mám nyní turbo motor bez turba ... ale dám to opravit... Výkonnostní rozdíl cca 80 koní je opravdu poznat..
Jedna dobrá zpráva: podařilo se mi zaregistrovat doménu druhého řádu - www.nexia.cz
Jedna dobrá zpráva: podařilo se mi zaregistrovat doménu druhého řádu - www.nexia.cz
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, pokud si v pondělí koupíte týdeník Svět motorů, tak v něm naleznete článek o mé Nexii - sice to nebude nejaktuálnější, neboť to bude článek o tom atmosférickém 2litru, ale bude to o Nexii Někdy na podzim vyjde rozsáhlý článek o turbo motoru v Tuning Magazinu.
Nexia² project
nexia
...to Ivan mám pro Tebe malé " pokušení " nechceš se přihlásit do závodu do vrchu Zbraslav - Točná 19.7.2008 - nechci urazit, ale je to vypsané pro amatéry a soupiska je ještě volná...více na www.edda.cz
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
nexia
...to svobíku jasně dvě odlišné disciplíny, ale mají jedno společné - rychlost - navíc do vrchu to je jezdecky náročnější...proto pokušení
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nexia
nejen to, taky obrovský nepoměr mezi čekáním a jízdouSerpico píše:...ale mají jedno společné - rychlost...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky za výzvu, vrchy bych klidně jezdit mohl, podvozek je vynikajicí, pneumatiky taky, turbo motor taky celkem jede... jen není časSerpico píše:...to Ivan mám pro Tebe malé " pokušení " nechceš se přihlásit do závodu do vrchu Zbraslav - Točná 19.7.2008 - nechci urazit, ale je to vypsané pro amatéry a soupiska je ještě volná...více na www.edda.cz
Mějte se fajn
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nehody na závodech jsou staré jako závody samy...pet píše:Chcete-li si rozbit auto, zucastnete se podobnych akci. Z vlastni zkusenosti (bohuzel) to muzu potvrdit :/ A s premotorizovanym lehkym predohrabem je to vic nez kumst to dovist az nahoru. Nebo nedavno napr. Amater rally : http://n-joy.cz/#/video/amaterska-rally ... hq658le7m/Serpico píše:...to Ivan mám pro Tebe malé " pokušení " nechceš se přihlásit do závodu do vrchu Zbraslav - Točná 19.7.2008 - nechci urazit, ale je to vypsané pro amatéry a soupiska je ještě volná...více na www.edda.cz
Mějte se fajn
Nexia² project
nexia
...tak jsem si přečet všechny Vaše názory - a jenom dodávám: je to dobře, že taková možnost je... ( včetně přístupňování motodromů pro běžný motorkáře...prostě asi každý, kdo to vlastní, to chce někde projet na plnou " kládu " ...) je to každopádně bezpečnějčí než závody v běžným provozu...nakonec je to i dobrá škola i když draze vykoupená, ale za vše se platí...jinak souhlasím s Ivanem nehody provázely jakékoliv závody od počátku, prostě tak to je, naproti tomu, kde jinde může Ivan prokázat vyjímečnost své nexie...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
ivan
...ale to nejpodstatnější k tomu píši až teď - patriotismus ke značce " daewoo " a našemu klubu, přiznávám, byl jsem to já kdo spustil akci " palikx " a jeho ukradené auto a co teď " Ivan " co kdyby se trochu podpořil pár stokorun asi nikoho nezabije ( a násobky jsou zajímavé...navíc Ivan už do tý káry vrazil tolik, že se to neodvažuji počítat...), je to trochu v jiné poloze " reprezentace klubu ", palikx nám radí a jsme vlastně jeho stálí dlužníci...
...no a nebylo by to zajímavé a hřející tamhleta " kára " jede za nás, ještě zajímavější by byla propagace značky při případném rozšíření těchto akcí a vstupu fy. tak jako to je v těch současných capech...
...no je to jenom úvaha, Vaše názory můžou být určující, limitující, podnětem a já nevím co ještě...Mějte se fajn
...no a nebylo by to zajímavé a hřející tamhleta " kára " jede za nás, ještě zajímavější by byla propagace značky při případném rozšíření těchto akcí a vstupu fy. tak jako to je v těch současných capech...
...no je to jenom úvaha, Vaše názory můžou být určující, limitující, podnětem a já nevím co ještě...Mějte se fajn
serpico
serpico