Goose píše:Neeeee...hele ja to na Leganze planuju taky...ale mam kotouce i vzadu...pokud udelas i bubny cervene tak to bude divny ale udelej co se ti libi... Tak to ma byt...
od kamose rodice maji na Favoritu v predu bubny i v zadu nalakovane na cerveno a vypada to celkem dobre ;-/
Já je mám žlutý no a co. Mě se to líbí a komu ne,tak at mi to řekne rovnou.
Bubny v barve to jak vidim tak to je teror sviti to jak bojler na vodu...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
jojo diky mooooc a da se to koupit i v jiny barve nez stribrny?a to proste jen sundas kola a nastrikas to?
No, teoreticky bys kola mohl opravdu jen sundat a nastříkat bubny. Ale předtím Ti navrhuji zbavit bubny rzi. Pokud si to chceš dělat sám, taxe pěkně nadřeš a zaprášíš. Já bych ti navrhnul otryskání (pískování) Potom dobře odmastit, (tech benzin) a nastříkat. Tahle schne rychle. Velmi rychle. Do půl hodinky jsem montoval kola.
Jestli se dělají i v jiné barvě, nevím, ale možná něco najdeš na stránkách výrobce (duplicolor). Hodně štěstí. Ahoj faczko
jojo diky mooooc a da se to koupit i v jiny barve nez stribrny?a to proste jen sundas kola a nastrikas to?
No, teoreticky bys kola mohl opravdu jen sundat a nastříkat bubny. Ale předtím Ti navrhuji zbavit bubny rzi. Pokud si to chceš dělat sám, taxe pěkně nadřeš a zaprášíš. Já bych ti navrhnul otryskání (pískování) Potom dobře odmastit, (tech benzin) a nastříkat. Tahle schne rychle. Velmi rychle. Do půl hodinky jsem montoval kola.
Jestli se dělají i v jiné barvě, nevím, ale možná něco najdeš na stránkách výrobce (duplicolor). Hodně štěstí. Ahoj faczko
jeste jedno diky moc!strasne hodne jsi mi poradil fakt diky!
milosh píše:Osobne doporucuji barvu Hamerite, pixla za 130kc a vydrzi na nekolik nateru
mno...a jaka je to barva ta Hamerite?
aha to je druh barvy a ma vice odstinu:D:D:D::D:Dja myslel ze je to nejaky odstin barvy:D:D:D a da se treba koupit v OBI?nebo jinak se zeptam kde se da koupit?