Pružiny & tlumiče
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
brno je rozbite tak ako bratislava, cize jazda na tvrdych tlmicoch je vhodna iba pre tvrdych chlapov
staci ked si obcas poziciam otcove auto ktore ma tvrdy podvozok (tlmice) a citim sa ako na rebrinaku. na druhej strane ked s nim idem niekam von mimo mesto, tak je to nadhera. oproti nexii to krasne drzi aj pri 170 km
staci ked si obcas poziciam otcove auto ktore ma tvrdy podvozok (tlmice) a citim sa ako na rebrinaku. na druhej strane ked s nim idem niekam von mimo mesto, tak je to nadhera. oproti nexii to krasne drzi aj pri 170 km
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Granko, tak uz jsme 2, kdo ma tyhle tlumice doma, ale ja je nemam pod posteli, protoze mi dnes prisly, tak se s nima jeste mazlim
Pristi tyden mi to snad vyjde a budou uz na aute, precejen uz mi to pekne poskakuje
A tady je par akcnich fotek
balík jeste nerozbalen
Pekne krabicky od Japonciku
A konecne tlumice na dennim svetle - KYB EXCEL-G
Pristi tyden mi to snad vyjde a budou uz na aute, precejen uz mi to pekne poskakuje
A tady je par akcnich fotek
balík jeste nerozbalen
Pekne krabicky od Japonciku
A konecne tlumice na dennim svetle - KYB EXCEL-G
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
no to som moc zvedavy
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Nejsou cervene, to mi vubec nevadi. Hlavne kdyz budou pekne pruzit]Rebro[ píše:Pekne peknee... ale preco nie su cervene?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Snad tlumit...?milosh píše:Nejsou cervene, to mi vubec nevadi. Hlavne kdyz budou pekne pruzit]Rebro[ píše:Pekne peknee... ale preco nie su cervene?
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Pepe, ty zijes?
Hele, ja sem koupil i novy pruziny dopredu, neb jsem tam mel kratsi a to nejak nebylo ono a moc to poskakovalo, takze zase dam original, protoze puvodni mi prdly. No bude to off-road, ale to pohodli
A proto pisu PRUZIT
Hele, ja sem koupil i novy pruziny dopredu, neb jsem tam mel kratsi a to nejak nebylo ono a moc to poskakovalo, takze zase dam original, protoze puvodni mi prdly. No bude to off-road, ale to pohodli
A proto pisu PRUZIT
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ja jeste ne, ale snad se tento tyden dockam. Garazmistr nejak nema casRadoslav Hološka píše:Tlmice KAYABA ako druha vybava vedu u nas Daewakov. Mam ich ja,Milosh,Granko,Richi. A vsetci sme spokojni.
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: