Jasně použít na filcku křídlo, ale at vypadá doře (mimochodem to škodovácký zabranuje špinění zadního okna) a nepůsobí jako brzda.jakub píše:kdyz to mas blbe udelany, co na to rict ...Krtek píše:No já měl černý vokna a už to nechci !!!! Nejni vidět ani ven (jo v zimně se staženejma okýnkama a zmijovkou... to bejvaly jízdy).
skrz pickupa bez zadnich oken vidis jak?, skrz dodavku, nakladak, ...Krtek píše:A ted když to vidim zvenku že neni před auto s černejma voknama vidět naskrz...
ajaj, zase extremista, cili asi tolikKrtek píše:No křídlo uznávam nějaký elegantní. Třeba Feldě sluší to co prodává škodofka. Jenže ten hnus ala rychle a zprasile má význam někde od rychlosti 250+ jinak je to jenom brzda bez přítlaku. A na co mít přítlak vzadu u auta s přednim náhonem ?
- elegance asi myslim, ze se shodnem, nicmene hned dodavas kridlo na filcku, coz je imho samo o sobe nesmysl - resp. je to minimalne v rozporu s tvym povidanim o dvoulitrove oktavce a nesmyslu a pritom uznat tuneni filcky - ...
- kridlo nepusobi od rychlosti 250+ (to tak maximalne zadni difuzory apod.), vetsina kridel ma ucinnost od 70-100km/h, zalezi na nastevni kridla a aerodynamice auta
- pritlak u auta s prednim nahonem je i proto, aby auto sedelo a neujizdelo (prave proto, ze je vzadu lehke ), jakkoli u zadniho nahonu je dulezitejsi
to ano ...Krtek píše:Nelíbí se mi jak dělaj všichni tuneři to samý. S prvnim promítánim tohodle "filmu" se tu vyrojily stovky stejně zmrvenejch aut... Nemam rád modu a podobný kokotiny.
k tomudle snad jen viz vyse, proc nemit 100konovyho mateze, proc ne, hlavne to neposrat nalepkou na vicku nadrzi, nalepkama "chromovych" klik a nesmyslnym provedenim kridla ...Krtek píše:Když se chci lišit koupim si auto který neni vočuměný. Pokud chci sport, koupim si GTI nebo jinou našláplou verzi, pokud nestačí, přijdou úpravy. Ale tunit třeba Koktávku 2.0 když se dělá RSo.... podle mně ubohost.
Folie jsem měl od profíků (ani bublinka během 3 let) ale byly moc tmavý. Skrz dodávku nevidim ale proč bych měl zvedat to procento náhody ?
Jasně nic proti 100konovýmu matezovi. Ale když je na výběr litrák, vezmu jeho než se snažit ždímat 0.8. Pokud nestačí litrák, ždímu litráka.