Skuteční závoďáci

Moderátor: Blue Lanos

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Hlavně ty auta nekurvěte mračítkama a zbytečnejma spojlerama. Na tuning (pro mně spíš tuzing) v tomhle stylu jsem alergickej! Ted jsem viděl fotku z nějakýho tuning srazu a auta jedno jak druhý: mamutí přední spoiler, vzadu hnusný ALU křídlo (MHC), černý vokna a trapný nápisy co nikdo ani neví co znamenaj...
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Reklama

jakub

Re: Skuteční závoďáci

Příspěvek od jakub »

Richard píše:Návod, jak přijít k penězům jsi viděl včera, ale kde budeš shnánět ten dusík?
Dusík? s tím by to moc nejelo! Domnívám se, že se přifukuje rajský plyn tuším N2O kysličník dusný natý itý ičitý ečný ový atd. čím víc kyslíku tím lépe! 8)[/quote]

laicky dusik, nedavno jsem nasel na netu prodejnu primo s bombama, je na nich NOx. Dusik jako tema jsme tu tusim taky nekde probirali, ale tezko rict jak to na motor pusobi bez dalsich uprav ;)

btw: dneska rano nakladal soused do trabanta cerpadlo s expanzkou (zvenku chromova bomba - sestra to komentovala tak, ze se asi zhlidnul ve filmu a uz si instaluje dusik :lol: :lol: )
jakub

Příspěvek od jakub »

Krtek píše:Hlavně ty auta nekurvěte mračítkama a zbytečnejma spojlerama. Na tuning (pro mně spíš tuzing) v tomhle stylu jsem alergickej! Ted jsem viděl fotku z nějakýho tuning srazu a auta jedno jak druhý: mamutí přední spoiler, vzadu hnusný ALU křídlo (MHC), černý vokna a trapný nápisy co nikdo ani neví co znamenaj...
s mracitkama taky nesouhlasim, kridlo na matize (konkretne ala FF movie) je imho u mateze taky mimo. Na cernych sklech nevidim nic spatnyho a je to kazdyho volba. Provedeni predniho narazniku je vzdy otazka vkusu a je imho lepsi zasadni upravy sverit profikovi nez samodomo ...
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

jakub píše:
Krtek píše:Hlavně ty auta nekurvěte mračítkama a zbytečnejma spojlerama. Na tuning (pro mně spíš tuzing) v tomhle stylu jsem alergickej! Ted jsem viděl fotku z nějakýho tuning srazu a auta jedno jak druhý: mamutí přední spoiler, vzadu hnusný ALU křídlo (MHC), černý vokna a trapný nápisy co nikdo ani neví co znamenaj...
s mracitkama taky nesouhlasim, kridlo na matize (konkretne ala FF movie) je imho u mateze taky mimo. Na cernych sklech nevidim nic spatnyho a je to kazdyho volba. Provedeni predniho narazniku je vzdy otazka vkusu a je imho lepsi zasadni upravy sverit profikovi nez samodomo ...
No já měl černý vokna a už to nechci !!!! Nejni vidět ani ven (jo v zimně se staženejma okýnkama a zmijovkou... to bejvaly jízdy). A ted když to vidim zvenku že neni před auto s černejma voknama vidět naskrz...
No křídlo uznávam nějaký elegantní. Třeba Feldě sluší to co prodává škodofka. Jenže ten hnus ala rychle a zprasile má význam někde od rychlosti 250+ jinak je to jenom brzda bez přítlaku. A na co mít přítlak vzadu u auta s přednim náhonem ? Nelíbí se mi jak dělaj všichni tuneři to samý. S prvnim promítánim tohodle "filmu" se tu vyrojily stovky stejně zmrvenejch aut... Nemam rád modu a podobný kokotiny. Když se chci lišit koupim si auto který neni vočuměný. Pokud chci sport, koupim si GTI nebo jinou našláplou verzi, pokud nestačí, přijdou úpravy. Ale tunit třeba Koktávku 2.0 když se dělá RSo.... podle mně ubohost.
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Krtek píše:No já měl černý vokna a už to nechci !!!! Nejni vidět ani ven
Jsou folie a folie. Přes moje Bruxsafoly GR32 (68% zatmavení) je vidět skvěle i v noci.

K tuningu obecně - já to vidím tak (zcela subjektivně), že nejdůležitější je proces samotný. Výsledek je taky důležitý, ale až druhotný
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Ondras píše:
Krtek píše:No já měl černý vokna a už to nechci !!!! Nejni vidět ani ven
Jsou folie a folie. Přes moje Bruxsafoly GR32 (68% zatmavení) je vidět skvěle i v noci.

K tuningu obecně - já to vidím tak (zcela subjektivně), že nejdůležitější je proces samotný. Výsledek je taky důležitý, ale až druhotný
Něco na tom bude. Když to máš hotový, chceš zas něco dalšího...
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

A co si takhle uvedomit, ze vecine lidi je jedno, jestli je to nadupany a z 1.0 obsahu vydupou 200 km/h a uznavaji radsi styling. Proste se jim to libi (a ja mezi ne taky patrim).

Vam ostatnim asi jde hlavne o to, aby to jelo, ale konkretni zjev auta je Vam tzv. u zadku. Budete jezdit klidne zerzavou popelnicou, ale pojedete 200 km/h a zustanete sedet na silnici, protoze se Vam ta kastla rozpadne. Ale hlavne muzete rict, jel jsem se Skodofkou 200.
Muj subjektivni nazor na tuto vec je takovej a nikdo mi ho nevymluvi, tudiz pokud jsem nekoho urazil, necht to dotycny nebere vazne. Toto vse.8)

A NAVIC: Povazovat auto upraveny ve stylu Fast & Furious za TUZING, je prinejmensim ubohost !!! Kdyz se Vam to nelibi, tak se na to nedivejte a smitec! Nekomu se zase nelibi Vase auto a nevyklada Vam to!!!
Vojta

Tunig a tuzing

Příspěvek od Vojta »

Dělat úpravy auta podle shlédnutých filmů je značně pošetilé. Už jen čekám, že si někdo namontuje na auto křídla (film Fantomas se zlobí), nebo inteligentní mluvící super auto s počítačem (Knight rider). Když si někdo udělá ze Š 105 super káru, že nepoznáte, co to dřív bylo, to bych ještě bral jako snahu udělat z ho... zákusek. Ale mrvit Matýska, kterého si (myslím) většina z nás kupovala proto, že se nám líbil, spojlery, kšilty a podobnými nesmysly tak to je skoro zločin :o . Takovému drobkovi sluší barvy, upravený interiér, třeba i motor. Ale navenek by každý měl poznat, že je to MATES 8) 8) 8)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Robert píše:A co si takhle uvedomit, ze vecine lidi je jedno, jestli je to nadupany a z 1.0 obsahu vydupou 200 km/h a uznavaji radsi styling. Proste se jim to libi (a ja mezi ne taky patrim).

Vam ostatnim asi jde hlavne o to, aby to jelo, ale konkretni zjev auta je Vam tzv. u zadku. Budete jezdit klidne zerzavou popelnicou, ale pojedete 200 km/h a zustanete sedet na silnici, protoze se Vam ta kastla rozpadne. Ale hlavne muzete rict, jel jsem se Skodofkou 200.
Muj subjektivni nazor na tuto vec je takovej a nikdo mi ho nevymluvi, tudiz pokud jsem nekoho urazil, necht to dotycny nebere vazne. Toto vse.8)

A NAVIC: Povazovat auto upraveny ve stylu Fast & Furious za TUZING, je prinejmensim ubohost !!! Kdyz se Vam to nelibi, tak se na to nedivejte a smitec! Nekomu se zase nelibi Vase auto a nevyklada Vam to!!!
Vo to nejde. Když je auto technicky OK. Jenomže se tu prodáváí hafo kravin který zrovna technicklou neprojdou viz to hnusný akřídlo co je na každym 2. tuzenym autě nebo modrý kokotiny zvenku. Když budeš dělat vzhlediovej tuning OK ale pak at prolezeš technickou a nevypadáš jak trapák !
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Technicka kontrola je vec druha, ale ja mluvil o tom, ze mi prijde nefer nekomu rikat, ze ma udelanej TUZING. Pokud se to majitli libi, tak mu do toho nema kdo kecat.

Btw: Samozrejme, ze je pak problem na STK, ale stejne vecine tuneru na tohle nehrajou a maji STK bez auta za litr 8)
Horsi je to pak kdyz potkas blbyho policajta napr. pri akci KRYSOT :lol:
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Jak sem dostanu fotku ? Ukázal bych ti co mam na mysli.
Jasně že nechci nikomu vnucovat svuj vkus ale když už to neprojde tehnickou at se na to dá alespon dívat. Každej mektá o individualitě a pak vypadaj ty auta všechny stejně
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
jakub

Příspěvek od jakub »

Robert píše:A NAVIC: Povazovat auto upraveny ve stylu Fast & Furious za TUZING, je prinejmensim ubohost !!! Kdyz se Vam to nelibi, tak se na to nedivejte a smitec! Nekomu se zase nelibi Vase auto a nevyklada Vam to!!!
matiz, filcka i fabka - obecne tadle kategorie aut - a kridlo ala FF _je_ tuzing - jde o to, ze na to i blbe vypada - jsou to vsechno hatchbacky pripadne kombiky, smysl ma lizatko, nikoliv kridlo ...
jakub

Příspěvek od jakub »

Krtek píše:No já měl černý vokna a už to nechci !!!! Nejni vidět ani ven (jo v zimně se staženejma okýnkama a zmijovkou... to bejvaly jízdy).
kdyz to mas blbe udelany, co na to rict ...
Krtek píše:A ted když to vidim zvenku že neni před auto s černejma voknama vidět naskrz...
skrz pickupa bez zadnich oken vidis jak?, skrz dodavku, nakladak, ...
Krtek píše:No křídlo uznávam nějaký elegantní. Třeba Feldě sluší to co prodává škodofka. Jenže ten hnus ala rychle a zprasile má význam někde od rychlosti 250+ jinak je to jenom brzda bez přítlaku. A na co mít přítlak vzadu u auta s přednim náhonem ?
ajaj, zase extremista, cili asi tolik
- elegance asi myslim, ze se shodnem, nicmene hned dodavas kridlo na filcku, coz je imho samo o sobe nesmysl - resp. je to minimalne v rozporu s tvym povidanim o dvoulitrove oktavce a nesmyslu a pritom uznat tuneni filcky - ...
- kridlo nepusobi od rychlosti 250+ (to tak maximalne zadni difuzory apod.), vetsina kridel ma ucinnost od 70-100km/h, zalezi na nastevni kridla a aerodynamice auta
- pritlak u auta s prednim nahonem je i proto, aby auto sedelo a neujizdelo (prave proto, ze je vzadu lehke ;) ), jakkoli u zadniho nahonu je dulezitejsi
Krtek píše:Nelíbí se mi jak dělaj všichni tuneři to samý. S prvnim promítánim tohodle "filmu" se tu vyrojily stovky stejně zmrvenejch aut... Nemam rád modu a podobný kokotiny.
to ano ...
Krtek píše:Když se chci lišit koupim si auto který neni vočuměný. Pokud chci sport, koupim si GTI nebo jinou našláplou verzi, pokud nestačí, přijdou úpravy. Ale tunit třeba Koktávku 2.0 když se dělá RSo.... podle mně ubohost.
k tomudle snad jen viz vyse, proc nemit 100konovyho mateze, proc ne, hlavne to neposrat nalepkou na vicku nadrzi, nalepkama "chromovych" klik a nesmyslnym provedenim kridla ...
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

jakub píše:
Robert píše:A NAVIC: Povazovat auto upraveny ve stylu Fast & Furious za TUZING, je prinejmensim ubohost !!! Kdyz se Vam to nelibi, tak se na to nedivejte a smitec! Nekomu se zase nelibi Vase auto a nevyklada Vam to!!!
matiz, filcka i fabka - obecne tadle kategorie aut - a kridlo ala FF _je_ tuzing - jde o to, ze na to i blbe vypada - jsou to vsechno hatchbacky pripadne kombiky, smysl ma lizatko, nikoliv kridlo ...
o já bych řek že tohle křídlo je hnusný na KAŽDYM autě. Jak jsem psal přítlak to dělá od 250+ a vypadá blbě tak proč nepoužít něco normálnějšího co hezky vypadá ? Už jsem to viděl na MB190, Feldě, Tipu, MB E, Ochcávce, Celice a už i na Ladě 2110 (ta nová co vypadá jak Toledo) a na všem je to humus !
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
jakub

Příspěvek od jakub »

Krtek píše:
jakub píše:
o já bych řek že tohle křídlo je hnusný na KAŽDYM autě. Jak jsem psal přítlak to dělá od 250+
mno objektivne se mi to libilo zatim akorat na autech v tom filmu, holt to chce cit ... ( s tema 250 neni pravda, viz muj predchozi prispevek)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“