SRAZ n e n í p o v i n n o s t !milosh píše:Jako kazdy rok tady zase x lidi pise jaky maj sileny problemy aby neprijeli....
Klasika...
Československý sraz Daewoo/Chevrolet Plumlov 2008
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- Hanzy
To ne Hynku to mas pravdu jen zemrit se jednou musi kazdy ale jinak nic...
A to same je ze hlavni je jen jednou za rok a to kazdy kdyz chce si cas udelat muze...a kdo nechce jeho velke minus...
A to same je ze hlavni je jen jednou za rok a to kazdy kdyz chce si cas udelat muze...a kdo nechce jeho velke minus...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No já jsem přesvědčen, že jsou lidé, kteří na sraz přijedou třeba na trakaři a v sádře , ti prostě přijet chtějí. No a pak jsou lidé, kteří od přírody nevyhledávají společnost / jakoukoliv/ , no a ti prostě, aby se zúčastnit nemuseli a nevypadali jako "zapšklíci", hledají nějakou výmluvu. Taková rýma je pro ně pádný důvod se nezúčastnit . Ale to je opravdu jejich věc a nemáme právo jim to vyčítat. Hanzy má pravdu , že TAM musíme všichni, ale na tom sraz v Plumlově ani žádný jiný naprosto nic nezmění!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Takze my, co jedeme na 1 den, mame smulu? Nechcete si radsi to bumbani prelozit na nedelni rano? Navic Ivan psal, ze prijede taky jen na sobotu a bez nej jaksi jsou jakekoliv sprinty tezce vo nicem, nemyslite?Ivoš píše:OK, tak to hodíme na 10:00 v neděli
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Takhle..dohodneme se teda přímo na srazu...až přijedeme ze spanilé jízdy, tak se sejdem a pokud bude dost zájemců, pojedem na sprint. Na tu letištní plochu stačí jen přijet, takže vlastně kdykoliv.
Kdo bude chtít pít, může pít, kdo bude chtít jezdit, pojede jezdit....
Kdo bude chtít pít, může pít, kdo bude chtít jezdit, pojede jezdit....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Re: Československý sraz Daewoo/Chevrolet Plumlov 2008
Hanzy píše:Muco píše:Zmieril som sa už stým,že si nemôžem dovoliť naplanovať nejakú robotu ani len 2 dni pred víkendom,no veril som,že sa mi to tentokrát podarí prísť.Včera mi podvečer zazvonil Santa klaus na mobil a už mi to bolo jasné do prd... .
A je z toho velkeee hov.....Chcel som prifrčať na ten jeden deň,ale ani to mi osud nepraje.Už ani neviem,aký je deň,pretože skoro mesiac -každý svatý deň(aj počas víkendov) hráme(vlastne mali sme 1deň volný-minulu nedelu ).Kuuurňa-všetci sa zbláznili a už 2-3 mesiace dopredu si nás "rezevovali" aj na také podujatia,o ktorých ani neviem,že existujú...
Tak sa teda pekne bavte a teším sa na ďalšie stretko(snáď mi to raz v živote vyjde)
Toz co z tebou chlape ale co stejne uz nemas auto a prijel bys TOYOTOU...
Chceš dostať hneď po kapote ,alebo až potom ???
Čo sa týka toho času,či chcem alebo nechcem prísť-vy ste neboli vojáci ??? -to chcete,aby ma zabásli ??? -veď tam nemajú internet!
Okrem toho,ja bych ne že nepřijel ale přiletel !!!-nevidíš tu pod touto vetou dole,ako mi to rýchlo ide???
Naposledy upravil(a) Muco dne čtv čer 12, 2008 12:54, celkem upraveno 4 x.
Blbej dotaz : jak dlouhá bude spanilá jízda ? Už to tady někde padlo že to bude 30 km tam a 30 zpět ??? Jestli jo tak Ivoši nezapomeň na to že se zase potáhnem tak rychlostí 40 - 60 , tak aby jsme to všechno stihli. Mě se jen těch 60km zdá na spanilou jízdu moc nemlaťte mě a facku si taky nedám
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Len ho vezmi a ak s ním máš už nejaké skúsenosti, tak sa dúfam podelíš o ne. Ja mám taký istý, celkom nový a ešte som nemala čas si k nemu sadnúť akože zisťovať, čo dokáže.n3oklan píše:Jinac, beru si fotacek (Lumix DMC-FZ18) vcetne vybaveni, takze fotit budu jak voteklej jenom asi jeste skocim koupit zalozni baterku a dalsi SDHC kartu
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
WTCC
čau nazdar,
jede někdo na WTCC
xakru... nevim komu fandit první jestli daewoo/chevrolet nebo SEAT
jede někdo na WTCC
xakru... nevim komu fandit první jestli daewoo/chevrolet nebo SEAT
Daewoo Leganza 2.0 16V CDX - 98kW bílá
Seat Ibiza Cupra2 2.0 16V - 110kW černá
Seat Ibiza GTi16V 2.0 16V - 110kW měděná
Seat Ibiza Cupra2 2.0 16V - 110kW černá
Seat Ibiza GTi16V 2.0 16V - 110kW měděná
No jak psal Hynek ze sraz neni povinnost to je jasny ale kdyz tady dost lidi slibuje jak se tesi na sraz a pak 2 dny pred nim vymysli vymluvy pro neprijede to je klasika u daewoo srazu.
Jinak ad spanila jizda, tentokrat neplanuji ze pojedu svym autem na spanilku s kamerou v ruce, radsi bych se svezl s nekym kdo ma velkej sibr aby se dalo tocit poradne vse okolo pred a za autem Samozrejme pokud nebude prset jako vzdy
Jinak ad spanila jizda, tentokrat neplanuji ze pojedu svym autem na spanilku s kamerou v ruce, radsi bych se svezl s nekym kdo ma velkej sibr aby se dalo tocit poradne vse okolo pred a za autem Samozrejme pokud nebude prset jako vzdy
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Honza Beneš
Dík za nabídku, to beru! Dal bych si např. kaiserky sypané sezamem nebo mákem, ale spokojím se i s obyč rohlíkem. Prosím 4 ksn3oklan píše: jinak, dorazim pouze s kamaradkou a to nekdy v sobotu rano (z drsnyho severu vyjizdime kolem 4-5), takze kdo chce cerstvy rohlicky....
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
Tak já dnes vypucoval nessinu a naleštil. zde foto jak je připravená na sraz:
https://www.nexiaclub.com/vase-auta/franta-p/
škoda že sem nestihl udělat ty černý fólie oken. ale do měsíce budou už sem objednaný.
https://www.nexiaclub.com/vase-auta/franta-p/
škoda že sem nestihl udělat ty černý fólie oken. ale do měsíce budou už sem objednaný.