Ventilace
Moderátor: Blue Lanos
Ventilace
Dneska jsem za destiveho pocasi vyrazil s Lanosem a po chvili se mi zamlzilo predni okno.tak jsem pustil ventilator a zjistil ze mi nefouka na predni sklo Vim ze u nekterych aut existuje dole pod palubovkou prepinac na regulaci intenzity foukani smerem dolu nebo na okno.ja jsem tam ale nic nenasel.dalsi variante je porucha.vyresil jsem to tak,ze jsem spustil klimu no ale byla tam kosa. Poradte prosim.dik a hodne kilometru bez nehod Lanosaci.
Jenom sympataci umiraji mladi
- Reklama
Mám Nubiru (klapky se ovládají podtlakem), ale ty tvoje klapky ventilace se možná ovládají taky podtlakem, mrkni se jestli ti někde nevypadla taková tenká hadička a nevisí někde v okolí topení a ventilace nebo u sání. Taky je možné, že ti ve středovém panelu u ovládání ventilace vypadla a může tam něco jakoby tiše syčet. Neměnil jsi třeba žárovku podsvícení panelu ovládání ventilace?
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Lanos se ovládá normálně táhlama a ty táhla jsou uchycený za takovej tvrdej plast a ten často praská a pak nejde dobře ovládat směr proudění vzduchu . Na mlžení oken pomáhá klimatizace ale nesmíš u toho mít zavřený vnitřní okruh a ještě píšeš že tam pak byla kosa a co takhle otočit kolečkem na teplotu vzduchu směrem na teplý a pak ti tam bude určitě teplo i při puštěné klimatizaci