co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ja mám na mojich kľúčoch tú druhú zľava , v hornom na hornom obrázku. Manželka mala na svojom zväzku ešte na ticu zas tú druhú zľava v spodnom rada, a ja som mal na TICU takú istu,ako teraz,a nechal som ju tam kupcoviGoose píše:A ja se musim zase chlubit...
Tohle je zatim moje sbirka klicenek Daewoo a tyto jsou nove:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Hanzy
Goosiku jses peknej hamoun pak ma na ostatni neco zustat...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Jses hamoun a basta!
Tak a me potesilo ze uz mam konecne po tydnu auto doma ze servisu a udelana hlava pak jeste brzdy a taky jsme i vycistili klimu a filtr novy a taky jsem stihnul zajet jeste do salonu Chevrolet do Kunina pro ofuky na sklo nebot jsem je mel uplne rozpadle a cela palubka se zacala pekne kolem rozlizat...
Tak a me potesilo ze uz mam konecne po tydnu auto doma ze servisu a udelana hlava pak jeste brzdy a taky jsme i vycistili klimu a filtr novy a taky jsem stihnul zajet jeste do salonu Chevrolet do Kunina pro ofuky na sklo nebot jsem je mel uplne rozpadle a cela palubka se zacala pekne kolem rozlizat...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Kluci a holky, dneska jsem byl na koncertu Kiss....to byla bomba. Byl to klasickej old school koncert bez všelijakých serepetiček okolo...jen světelná a pyrotechnická show...plus klasika u Kissáků - plivání krve atd. No nádhera, co vám mám povídat....a Stanley říkal, že možná přijedou příští rok znova
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš napsal:
...plus klasika u Kissáků - plivání krve atd. No nádhera, co vám mám povídat....a Stanley
Já měl dnes ráno taky zážitek s s pliváním krve! Ale opravdové! Hrůza! Vrátil jsem se ráno z práce. Sousedka , co bydlí pod námi, si posadila 2,5letého kluka na klín, že budou snídat. On sebou "hodil" a zátylkem jí vyrazil horní jedničky a dvojky tam tak tak drží. Vezl jsem jí do nemocnice. Taková hezká 25letá holka. Mám husí kůži, když si představím, co jí čeká! Brrrrrrr!
...plus klasika u Kissáků - plivání krve atd. No nádhera, co vám mám povídat....a Stanley
Já měl dnes ráno taky zážitek s s pliváním krve! Ale opravdové! Hrůza! Vrátil jsem se ráno z práce. Sousedka , co bydlí pod námi, si posadila 2,5letého kluka na klín, že budou snídat. On sebou "hodil" a zátylkem jí vyrazil horní jedničky a dvojky tam tak tak drží. Vezl jsem jí do nemocnice. Taková hezká 25letá holka. Mám husí kůži, když si představím, co jí čeká! Brrrrrrr!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
goose, mam pocit ze mam doma jeste jeden daewoo privesek na klice co nemas venuju ti ho v plumlofje
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já dneska ráno jel pro rohlíky a koupil jsem rohlíky a přídavný dálkový H3 v Tescu... Nebyla tam žádná cena, tak jsem se zeptal a ejhle: původně 399,- nyní 99,9 no nekup to!!!! a tak už je mám namontovaný fotky dám do sekce o úpravách světla..... večer je musím alespoň základně seřídit. ale nevím, protože právě teď tu padají kroupy
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
-
Ne nestěhoval jsem se a padaly tu kroupy, a ty seš kterej fakt Docent, nebo něco co se z Docenta vyvinulo po milionech let jako v Červeným trpajzlíku z kocoura kocourReinkarnace Docenta píše:Kde padají kroupy? Podle radaru ČHMI jsou nejbližší srážky tak 30 km od Práglu, to ses přestěhoval???
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
-