prskanie oleja
Moderátor: Blue Lanos
prskanie oleja
keď vytiahnem rysku oleja tak my mierne prská olej von. čo to znamená???, viete my niekto poradiť aký je problém
Daewoo ESPERO 1.5 16v rv:96,+LPG LOVATO 195000km gumy Matador Aquilla 195/50 R15 modrá metalíza
- Reklama
Re: prskanie oleja
a to ju ťahaš ked je auto naštartovane?bambucha26 píše:keď vytiahnem rysku oleja tak my mierne prská olej von. čo to znamená???, viete my niekto poradiť aký je problém
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
ano, bolo povedané ze ked vytiahnem rysku a olej frka tak je motor v prdeli..a je to pravda?janodvt píše:a to ju ťahaš ked je auto naštartovane?bambucha26 píše:keď vytiahnem rysku oleja tak my mierne prská olej von. čo to znamená???, viete my niekto poradiť aký je problém
Daewoo ESPERO 1.5 16v rv:96,+LPG LOVATO 195000km gumy Matador Aquilla 195/50 R15 modrá metalíza
ja by som povedal ze ked prska je motor v poriadku, pokial by neprskal za jazdy az potom by som sa cudoval.bambucha26 píše:ano, bolo povedané ze ked vytiahnem rysku a olej frka tak je motor v prdeli..a je to pravda?janodvt píše:a to ju ťahaš ked je auto naštartovane?bambucha26 píše:keď vytiahnem rysku oleja tak my mierne prská olej von. čo to znamená???, viete my niekto poradiť aký je problém
a pokial neveris mne a spol ver tym co im tam pise daewoomaster maju uz daco za sebou,
toto forum mi uz usetrilo minimalne 50 tacov tak viem o com hovorim a never hocikomu na ulici co ti povie hocico...
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
- vladimir fodor