může mi prosím někdo světa znalý osvětlit, k čemu přesně je tahle páčka (viz zelená šipka), kterou já tam nemám (viz volant vpravo)?
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Obrázek](http://sl.ic.cz/files/packa.jpg)
Moderátor: Blue Lanos
To tam mam i ja, ale vypada to uplne jinak! Jak presne ta packa funguje? U me je to spis jako tahlo, ktery kdyz pritahnu, tak muzu volantem volne hybat ve svisle ose a kdyz ho pustim, tak se pozice volantu pevne zamkne...janodvt píše:nastavitelný volant vyskovo
potiahnem ju k sebe a volant chodi hore dole ked pustim zasekne polohu, a mozno ju mas inu len z toho dovodu ze mas 2002 a ja mam 1998...Slam píše:To tam mam i ja, ale vypada to uplne jinak! Jak presne ta packa funguje? U me je to spis jako tahlo, ktery kdyz pritahnu, tak muzu volantem volne hybat ve svisle ose a kdyz ho pustim, tak se pozice volantu pevne zamkne...janodvt píše:nastavitelný volant vyskovo
Nejde vzdy jen o ucel, ale i o estetickou stranku veci a ergonomii.janodvt píše:mozno hej ale to je jedno ucel splnaju obe
Kdybych ji tam mel, tak to zkusim a neptam se, jenze ja tam mam roztomily posuvnik.Ládin píše:Zkus páčku stisknot k sobě nebo od sebe a hejbat s volantem.
Není to fejk?Hanzy píše:Packa je tvarovana tak ze je z toho jasne na jaky pohyb slouzi a dalsi funkci ma jako katapult...![]()
![]()
![]()
No prave, mne taky na prvni pohled pripadala jako zmensenina damskeho erotickeho drazdidla, proto jsem se zvedave ptal, co to tam nekterym z Vas trci...Goose píše:Me se tedy libi packa stara...je pekne tvarovana a sedi v "ruce"...![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |