![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Je pravda, ze v dnesnej dobe je to zbytocna diskriminacia a urobilo sa okolo toho len halooo. Na druhu stranu ma potesi (asi aj teba), ked tam bude menej ludiHanzy píše:Rovnez jsem mel v planu Chorvatsko ale po tech jejich vymyslech co vymysleji na tak mam sto chuti z principu bojkotovat at si to hodi sulini ale v sere me to nebo bratranek koupil vysokychlostni 9m clun a planujem panskou jizdu a tu asi neodmitnu...hura na cesky v Chorvatsku...
Je pravda, ze minuly rok som mal taky par konzerv ale este som zopar aj domov doniesol, takze tento rok, uz nereme len zopar.Ivoš píše:... že chování leckterých Čechl je tak křupanský, že to nejde tolerovat...kupříkladu přijede autobus se zájezdem, vyskáčou lidi a jdou baštit řízky a paštiky s lovečákem na terasu hotelové restaurace!!!
Sám si pěkně odporuješ. Nejdříve kritizuješ jak se ostatní cpou řízky a potom sám se pochlubíš, že si bereš konzervy do Francie, kde je hospoda na každém rohu a benzinky jak bys met. Možná bych pochopil tvůj příspěvěk, kdyby jsi jel někam do hor na samotu, ale do Francie ?Ivoš píše:Já vám to neberu, jen jsem napsal svůj prostý názorNicméně co mě nejvíc štve a proč jsem se vůbec zapojil do diskuze o tématu Maso NE na iDNESu bylo to, že chování leckterých Čechl je tak křupanský, že to nejde tolerovat...kupříkladu přijede autobus se zájezdem, vyskáčou lidi a jdou baštit řízky a paštiky s lovečákem na terasu hotelové restaurace!!!Navíc v době, kdy zájezdy do hotelu s bazénem a s all inclussive stojí do 10 000 Kč a člověk se nemusí vůbec o nic starat. Dejme tomu, že jsou lidi, kterým vyhovuje trávit min. 2 hodiny denně u plotny a vařit z konzerv a pytlíků, ale takhle já si teda dovču nepředstavuju...přemýšlet, abych uvařil, místo toho, abych ležel na pláži déle, nebo šel na pivečko do hospody..... Například jak pojedu tu Francii, tak sebou budu mít pár konzerv na začátek a malej plynovej vařič na kartuši od Campingazu, ale pak není nic lepšího než čerstvé jídlo bez starostí....i kdyby to měl být fast-food. Jo a ještě si vezmu sklenici na víno, protože se těším na dobré víno na pláži při západu slunce....
Tak s tím naprosto souhlasím. Nevím jak kdo, ale já rozhodně neberu výraz "dovolená" jako že si vezmu jen pár hader na sebe a do peněženky kreditku s kopou peněz a budu utrácet co hrdlo ráčí. Ne, že bych to na těch 10 dní neutáhl, ale pak bych neměl na jiné a mnohdy důležitější věci.Bergman píše:A nakonec poslední dovětek. Ano jsme paštikáři, protože naše platy jsou poloviční oproti ostatním. Já osobně jezdím do hotelu a měli by jste vidět, jak se na polopenzích bere jídlo do kapes, a odpovědně napíši, že Češi to nejsou, ale ty zazobaný Němci a důchodci k tomu.
Nemusis, dopoledne psali, ze uz to Chorvati odpiskali (prozatim):Hanzy píše:Rovnez jsem mel v planu Chorvatsko ale po tech jejich vymyslech co vymysleji na tak mam sto chuti z principu bojkotovat
No jedu jindy mel jsem v planu vyjet ted posledni tyden v cervnu ale jeste uvidim tredba ted je tam pekne hnusne pocasi a to tam ma Ivos rodice a myslim ze jim to moc nevyslo coz je velka skoda a proto tvrdim sve ze velke planovani je toliko na hovno dobre jest...SkylineGTR píše:to Hanzy: A kdy tam pojedeš??? Bylo by fajn zajít na pivo v Chorvatsku.
Přesně tak. Spokojení budem. A takový sraz je dobrá dovolená...Ivoš píše:Každej bere dovolenou jinakJá si třeba představuju dovolenou tak jak popisuješ, že ti nevyhovuje a tobě jinak, ale ve finále budem spokojeni oba
Ahoj-peha- píše:No jó tak od 29.6. týden v Liptovskom Jáne s Táničkou a potom ješte týden sámPotom asi návšteva známich v Beroune tak na týden no a rúzné výlety po SR hlavne kúpaliska a ZOO
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |