Novy majitel Daewoo Nubira II
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
To moze byt prasknuta pruzina, ja som kupil Tigru so zlomenou lavou prednou pruzinou a na tom sa nedalo jazdit, nad 70 som to nemohol udrzat vo svojom pruhu a ked trochu poprsalo tak uz ani 40 sa nedalo ist...
Ale bola tam i narazena zadna naprava a v tejto kombinacii auto na zabitie...
Ale bola tam i narazena zadna naprava a v tejto kombinacii auto na zabitie...
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
- Matias Lolop
- Kontaktovat uživatele:
- Matias Lolop
- Kontaktovat uživatele:
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, máme je na obou autech....jen u Sedana jsem je minulý týden sundal....okýnka už skoro nevyjela nahoru....musím to rozdělat a mrknout na ten mechaniizmus, asi je to už unavený, tak se podívám so s tím. Jinak spokojenost Ještě uvažuju o nákupu i na zadní boční okýnka....no ale to se uvidí
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Matias Lolop
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Picasso. Prepac, len teraz som si vsimol ze si pisal. Tie deflektory som objednal tu: http://www.tuningpo.sk/catalog/product_ ... s_id=24946
Akurat zajtra mi maju prist. Uz som zvedavy. Pokusim sa ich namontovat co najskor, urobim foto a dam ich na forum aby si videl ako to vyzera.
Akurat zajtra mi maju prist. Uz som zvedavy. Pokusim sa ich namontovat co najskor, urobim foto a dam ich na forum aby si videl ako to vyzera.
Daewoo Nubira II 1.6 16V r2001 LPG
našel jsem je i v českém internetovém obchodě viz: http://www.graficar.cz/3750/plexi-ofuky ... ab453b605a
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
- Matias Lolop
- Kontaktovat uživatele:
Ahojki.Matias Lolop píše:Dakujem vsetkym za prijatie. Picasso mam k tej Nubire aj slovensku uzivatelsku prirucku. Nemam ju v digitalnej podobe len v kniznej ale ak velmi chces tak by som ju mohol zoskenovat . Bude to sice chvilu trvat ale sa ti zide tak ju zoskenujem.
Jak to vypadá?Nenašel by jsi si prosím trochu času na to oskenování té tvoji příručky?Co mohu srovnávám s Nubi I ale to leze tak 50%.Kdyby jsibyltak tak hodný a měl čas tak mi to třeba pošli na e-mail.Třeba i počástech.E-mail:Krivanekzabreh@seznam.cz
Předem díky moc.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Matias Lolop
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec nic se neděje.Já jen že bych ho rád měl doma,ale zatím jinou možnost než od tebe jsem nesehnal a tak se upomínám.Ale v klidu,jak budeš mít trochu času - nespěchá to.Předem ti moc díky!
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla