rozlúčka!
Moderátor: Blue Lanos
rozlúčka!
Dobrý deň.
Chcem sa všetkým užívateľom tohoto fóra a zázračného matízka poďakovať za krásne zážitky a veľa užitočných informácií ktoré som tu získal. Bolo mi tu fajn a získané vedomosti som veľakrát zúžitkoval v živote. Dúfam že som svojimi príspevkami nikdy a nikoho neurazil. Ak áno prosím o odpustenie. Vždy ak som vedel snažil som sa pomôcť.
Prečo odchádzam? Po autonehode ktorú mala moja manželka (ChválaBohu nič sa jej nestalo) som sa rozhodol matízka, ktorý mi 5 rokov verne slúžil, neopravovať a včera som ho predal za smiešnu cenu 20 000.- Sk.
Prechádzam na inú značku. (Renault clio grandtour) Tak zatiaľ....
Ak sa v budúcnosti ešte rozhodnem kúpiť matízka alebo iného ševroleta určite sa na toto fórum vrátim.
A do budúcna - fórum budem odporúčať všetkým známym majiteľom toho úžasného autíčka.
Dovidenia.
= ss2men =
Chcem sa všetkým užívateľom tohoto fóra a zázračného matízka poďakovať za krásne zážitky a veľa užitočných informácií ktoré som tu získal. Bolo mi tu fajn a získané vedomosti som veľakrát zúžitkoval v živote. Dúfam že som svojimi príspevkami nikdy a nikoho neurazil. Ak áno prosím o odpustenie. Vždy ak som vedel snažil som sa pomôcť.
Prečo odchádzam? Po autonehode ktorú mala moja manželka (ChválaBohu nič sa jej nestalo) som sa rozhodol matízka, ktorý mi 5 rokov verne slúžil, neopravovať a včera som ho predal za smiešnu cenu 20 000.- Sk.
Prechádzam na inú značku. (Renault clio grandtour) Tak zatiaľ....
Ak sa v budúcnosti ešte rozhodnem kúpiť matízka alebo iného ševroleta určite sa na toto fórum vrátim.
A do budúcna - fórum budem odporúčať všetkým známym majiteľom toho úžasného autíčka.
Dovidenia.
= ss2men =
- Reklama
Pěkný den
Tak ať ti jezdí a nezlobí
Jinak tato adresa je dobrá,je sice česká ale na stránky a na srazy jezdí i hodně ze Slovenska Sám jsem měl dřív Renaulta a vzpomínám rád
http://www.renaultclub.cz/
Tak ať ti jezdí a nezlobí
Jinak tato adresa je dobrá,je sice česká ale na stránky a na srazy jezdí i hodně ze Slovenska Sám jsem měl dřív Renaulta a vzpomínám rád
http://www.renaultclub.cz/
Doporucuj vsem co maji Daewoo...jinak je mi lito co se prihodilo...Renault Clio je pekne auticko...takze at ti slouzi a nekdy se tu ukaz aspon na pokec...preju mnoho stastnych km a hlavne bez nehod...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Prodej Matize
Z důvodu rozrůstající se rodiny jsem předevčírem prodal se slzou v oku Matýska po 4 letech věrné služby. Tímto Vám všem děkuji za cenné rady a porady. Good Luck! Diax
Tak, musim sa pridat k luciacim sa - od zajtra al. max pozajtra ide moj Matizek prec Menim ho za Renault Megane Hatchback, 1,6 16V 110k vo full vybave. Samozrejme na forum budem chodit nadalej Co mi je luto, ze som slubil spachat prerabku/renovaciu motora, ktoru som chcel aj komplet nafotit a vyvesit do albumov. Sorry chalani, nestihol som to Ak by nedosla pod ruku tato kupa, urcite by som sa do toho pustil co najskor. Takze tu na fore ostavam nadalej aktivnym clenom. Je mi trochu luto, ze svojho pomaly 9 rocneho Matizka opustim, predsa len tie 2 havarie sme si spolu prezili, ale aj vela stastnych chvil (hlavne ked bol este novy), ako som nechaval auta za sebou na semaforoch, alebo ked som niekho obehol a ten to nedokazal prezit Achhhh, to boli casy Potom som uz s Matkom jazdil kazdym rokom setrnejsie, vzhladom na nas pokrocily vek a telesny stav Ako spomienku si ho ale este pekne nafotim, kym mu poviem posledne "Jezdi a nezlob!"
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
máš recht, to je horší jak sifilisIvoš píše:Kluci, ať se vám daří v nových kárách, ale choďte sem dál. Pořád jste Daewáci JEDNOU DAEWÁK, NAVŽDY DAEWÁK
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Gratuluji, také vlastním Renault Mégane II 1.6 16V - rok 2004, 70tkm, po první majitelce a naprostá spokojenost Dokonce spotřeba nižší, jak u MatizeRado77 píše:Tak, musim sa pridat k luciacim sa - od zajtra al. max pozajtra ide moj Matizek prec Menim ho za Renault Megane Hatchback, 1,6 16V 110k vo full vybave. Samozrejme na forum budem chodit nadalej Co mi je luto, ze som slubil spachat prerabku/renovaciu motora, ktoru som chcel aj komplet nafotit a vyvesit do albumov. Sorry chalani, nestihol som to Ak by nedosla pod ruku tato kupa, urcite by som sa do toho pustil co najskor. Takze tu na fore ostavam nadalej aktivnym clenom. Je mi trochu luto, ze svojho pomaly 9 rocneho Matizka opustim, predsa len tie 2 havarie sme si spolu prezili, ale aj vela stastnych chvil (hlavne ked bol este novy), ako som nechaval auta za sebou na semaforoch, alebo ked som niekho obehol a ten to nedokazal prezit Achhhh, to boli casy Potom som uz s Matkom jazdil kazdym rokom setrnejsie, vzhladom na nas pokrocily vek a telesny stav Ako spomienku si ho ale este pekne nafotim, kym mu poviem posledne "Jezdi a nezlob!"
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Věrnost není podmínkou
Chlapci, na tomto foru přeci nebylo a není podmínkou zůstat věrni pouze značce " Daewoo motor " ale dobrému kolektivu šikovných dívek a chlapců - majících snahu i potřebu pomoci a poradit komukoliv.A to se na tomto foru vždy dělo a děje i když ne každý to vždy uzná těm všem,co přesedlali na jinou značku vozidel - můžeme pouze popřát dle slov našeho kolegy " Topola " AT JEZDÍ A NEZLOBÍ to všem přeje " Vazoun " který je Matízkář šest roků a je s ním spokojený
-------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2008
-------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2008
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Rado77,to je pekné,aj keď trochu smutné,že sa lúčiš s Matízkom,ale dúfam,že sa nelúčiš s nami. Tvoje príspevky ohľadom opravy matizov sú naozaj hodnotné a vôbec,urobil si tu pre nás matizkarov viac než dosť,po tie návody,príručky a obrázky by sa človek tak ľahko nedostal,takže ako spieval Sagvan Tofi "Zůstaňme věrní" - tomuto fóru a klubu
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L