Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Docente,vitaj späť medzi nami,aj mne si chýbal tu ,na fóre,čo sa týka Mozilly FF aj mne 2x blbla,museli sme ju preinštalovávať,pre istotu mám v PC aj explorera,v bývalej robote zas mali len FF, a u našich maju zas len explorera :shock: :shock: :shock: ,ono je dobré mať v PC asi oba prehliadačš "pre strýčka príhodu"
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Reklama

Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Tak vám díky za přivítání :) . Byl bych radši, kdyby mně to sklo někdo přivezl, jednak ceny pošty jsou úžasný a otvírací doba naší pošty ještě úžasnější...

Jinak mne dneska nepotěšilo tohle, Jirka byl prima kluk, uměl krásně fotit, focení bylo jeho všechno (za bolševiků pašoval ven valuty v kazetách od kinofilmu, aby si mohl koupit nějaké příslušenství), fotil mně na svatbě... 58 let :cry: ...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Me dnes nepotesilo ze mi rodice meli nehodu ale nastesti jen plechy.Ridil otec ale nebyla to jeho chyba narazil do nich mlady klucina v Golfu ze Slovenska nedal prednost v jizde a tak dostal Getzik ranu ale koukal jsem Golf dopadl daleko hur...Ale sila nehoda 17h a policie dorazila v 20h byla to pry dnes sila z nehodama hlavne motorkari zase radili... :?
Jinak rovnez zdravim Reinkarnaci Docenta... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Jo, bylo jich pět... Teda těch motorkářů.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Joj Hanzy hlavne,ze se to obeslo bez zraneni...ty motorkari me dneska dostali...ale co jsem cetl vsechno jejich vina takze je to vlastne dobre...takovych je bohuzel porad hodne...vic jich pribyva nez ubyva... :cry: A nikdy se neponauci...kdyz jezdej po meste jak dobytek tak to jsou frajeri...a pak to tahle dopada...takovy clovek ve me nevyvola sebemensi litost...v tomhle jsem jsem asi tvrdej ale tak to citim...proste kdo se takhle chova musi pocitat s nasledky...kdyz umyslne jede po meste 150 a mnohdy i vic tak musi pokud ma spon trochu rozumu pocitat s tim,ze to muze byt i jeho posledni jizda "hrdiny"...to samy jako vlizt na policejni stanici s pistoli v ruce a strilet kolem sebe...taky clovek musi pocitat s tim,ze ho dostanou...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Dneska ta bouračka na kraji Pardubic byla hustá. Tý holky je mi líto, toho kluka vůbec....jsem na tom stejně jako Goosík....ale je špatně, že to odnášení nevinný. To mě hrozně štve...i když v případě tý holky se to dá posunout do takový roviny, že si za to taky trochu může sama, když chodila s takovým frajírkem....no nemá cenu filozofovat.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ty holciny je mi opravdu lito...ale ne proto,ze umrela nevinne ale proto,ze byla tak hloupa a chodila s takovym ocaskem,ktery ji nakonec zabil...doufam,ze ta mala holcicka kterou jeden z nich vcera zranil to prezije bez nejakym nasledku... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
kaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaper »

noooo tak ja som furt v praci...uz ani nevidim sakra a este take dobre 2hodky tu budem makat.... to zas bude vikend :?
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak dnes me nepotesilo,ze jsem pred par hodinama umyl auto a uz tu zacina prset...ale aspon chvili to vypadalo hezky... ;)
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no vono se dá říci - napsat, auto i motocykl to je ostře nabitý " kulomet ", no ale na druhou stranu chápu motorkáře ( ve frontách jim tiše závidím - podjíždění...) a jejich filozii nejedou z bodu A do B, ale jedou se svézti ( adrenalin...), prostě jsem byl taky mladej a tak jim nechávám místo...důsledky jejich adrenalinu jsou ale mnohdy tragický...no to je prostě vo tom... anebo jim umožnit více přístupů na klasické závodní okruhy s bezpečnostními zónami za rozumný peníz...dokonce si myslím, že by se měla uplatnit i určitá " dotace " na provoz stávajících okruhů a výstavbu nových v porovnání s důsledky nehod a vynakládáním financí na důsledky - operace, rekonvalecence prostě zdravotnictví...tedy jsem důsledně pro prevenci a rožšiřování dovedností v ovládání jak motocyklů, tak nakonec i aut ( různá simulace kluzkých povrchů ap...), výcvik v autoškolách považuji za nedostatečný ( vím o čem píši, pracoval jsem i jako učitel...), následky nehod jsou katastrofální pro všechny účastníky, i nevinné
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Včera byl pěknej pořad v TV (na naší místní TV) právě o výuce na motorku. Suma sumárum vyšlo to, co říkáš Serpico. Nízká kvalita učitelů a následně výuky - styl odjezdíme pár hodin a bude klid. Asi ne letos, ale příští rok si dodělám zbytek motorek a přesedlám na silnější stroje (mám jen do 50 ccm), ale mám trochu zkušeností ze skútru (v zatáčkách a na štěrku nebo jiném povrchu se to chová hodně podobně, jako velká mašina), takže už jsem leccos odkoukal od kámošu co mají silný stroje.
Zrovna včera jsem jel okolo toho místa bouačky na kraji Pardubic...je tam obří množství svíček a pneu z motorky zapuštěná do země...místo lítosti jsem pocítil spíš nenávist k tomu klukovi....zvláštní 8)
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Ivoš nenávist snad není na místě - dá se pochopit u rodičů, ale hlavně nic už neřeší...no a musím být upřímný - byl jsem taky " střelec " a jsem rád, že stojím na nohou a mám obě ruce...proto mám pochopení, prostě nezapomínám...prostě motocykl je něco úplně jiného než auto a fakt to je o prožitcích a přímém kontaktu s rychlostí...je to prostě jinde

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Rodiče můžou cítit čirou nenávist...jáý spíš nenávist, nebo lépe řečeno vztek na pitomce na motorkách obecně...to nejsou motorkáři...s pravým motorkářstvím to nemá vůbec nic společnýho. Max. to, že jedou taky po 2 kolech. Hajzlové zatracený....pak jsou kvůli nim takový problémy...když pominu smrt nevinného, tak náklady na likvidaci nehody, pohřebák nebo nemocnice....jejich rodičům bych to normálně nechal uhradit, když ho neuměli pořádně vychovat.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Serpico jistě máš pravdu, ale také ten motorkář musí používat hlavu ne myslet (pr**lí). A co je nejhorší, že ohrožují ostatní. pokud to někde valí 200km/hod a někdo mu nedá přednost s vedlejší, je jasné, že skončí v penále. Je ho škoda, ale mě ho líto také není, spíše těch nevinných, kteří to odnesou s ním.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Mne môj otec,keď som mal 19-22 rokov,radšej zveril rodinného wartburga,na ktorom bol existenčne závislý pri výkone povolania (mal zmluvu s firmou a používal ho na nevyhnutné služobné účely),len aby ma uchránil od veľkej motorky.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Odpovědět

Zpět na „POKEC“