Chlapi ja nevim jak vy,ale všude čtu že nexia má málo místa vzadu pro nohy. Podle mě blbost --- mám 188 cm a když si nastavím sedadlo normálně jak ,,bych"( mam 16 let) jezdil tak kdyz si sednu za sebe, tak mam pred sebou rezervu na kolena minimalne 5 cisel a to nepocitam prohluben v operadle predni sedacky. co vy na to ??? P.S. nevim jak u hatchbacku nebo u 3dv. ale zkusenost mam ze sedana. prave ze jsem cetl ze je malo mista v hatchbacku, ale vsechny typy maji stejny rozvor takze jak je to??? Je to stejne, nebo je sedan prostornejsi ???fenks u
No já mam sedánka a když si sednu do předu, tak už se v zadu nikdo nevejde ale to mi žíly netrhá, protože v zadu nesedim a vostatní ať jdou pěšky Jo a to mam jen necelejch 180cm, asi se moc roztahuju
Mam hatchback a měřim 190cm takže mam sedadlo uplně vzadu a za mě si nikdo nesedne . Když se ale trochu posunu dopředu tak to docela de ale na dlouhý vzdálenosti ani náhodou ale to mě netrápí jezdím jen ve dvou
Ja meriam cca 182cm, a ked sedim za fotrom (mam 15), tak sa tam faqt vojdem len s tazkostami. Inac su asi len 3 veci, co mi vadia na nexiach: 1) Vyssie spominana 2) Konstrukcne zastaraly podvozok 3) zle rieseny posilovac
no ja si myslim ze cele to je asi o tom ake dlhe je sedadko na ktorom ma clovek polozenu riť... lebo co som si vsimol sedadko vo fabii je brutalne kratke v porovnani s nexiou. aspon ked som tam sedel tak oproti nexii je fabia v zadu nepohodlna... aj sedadla sa mi javia take pohodlnesie v nexii ako vo fabke... jednoducho nedam na nexiu dopustit