Predné sedačky na ESPERO
Moderátor: Blue Lanos
Predné sedačky na ESPERO
Zdravím všetkých. Chcel by som Vás požiadať o pomoc... Súrne potrebujem predné sedačky za rozumnú cenu. Ak o niečom viete, budem rád keď helfnete. DÍKY.
- Reklama
ak si z BA ja som tam kupoval na vrakovisku dvere z bieleho espera a mali tam docela zachovale sedačky .... ved to auto bolo ako nove ani kusok hrdze na dverach AUTODANUBIUS na ráztočnej ulici 6O/ VRAKUNA/ a dohodneš si aj ked do telefonu ti povedia inu cenu ale na mieste sa da dohodnuť kontakt si najdi v google
esperko modra metalízka ....pracuje sa na doplnkoch
z hociakeho, len aby ti to dovolil hore strop, lebo dole budes musiet tak ci tak prerabat kolajnickykaper píše:trosku ozivym tuto temu...kedze hladam hladam a inu som zatial nenasiel
( a pouzil som hladat-nekamenujte ma )
takze, rozmyslam nad vymenou sedaciek v espere
no ale mam pocit ze v dobrom stave uz asi nenajdem, tak by som sa chcel poradit ze ake by tam pasovali, z akeho auta?
dikes za rady
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
...aha?kaper píše:janodvt píše: z hociakeho, len aby ti to dovolil hore strop, lebo dole budes musiet tak ci tak prerabat kolajnicky
takze moja naivna predstava ze to pojde aj bez akehokolvek prerabania, ze proste osadim a bude....je zrejme uuuplna naivna, ze [/quoteraz
mam leganzu a nechal som si aj espero a ako tak porovnavam mam pocit ze uz ani medzi nimi by to neslo bez uprav.
ale ved s tymi kolajnickami vela roboty nie je... videl som to u kamarata ktory do favorita a neskor do fabie narval sedacky z pola.
ale pockaj chvilu oni sa ozvu machri a povedia Ti ze z coho by to slo.
a to teraz co mas su rozbite rozbehane? preco chces menit?
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),