![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Jinak teda opravdu ses choval jak radny prase,mas stesti ze to auto nemelo nohy jinak by te skopalo do krychle...xidex píše:Jj, je tam klasika, zkušenosti z Formana mám ovšem naprosto jiný než tyLPG systém a motor bylo to jediný, co se na Formanu za ten rok a něco co jsem ho měl (a furt vlastně mám) nevysypalo...a že k Formánku jsem se choval jako největší prase, starty v -15 na plyn, za jedna, spěch, jízdy bez vody(tekla pumpa), bez oleje(prostě ho to hodně žralo), olej měněnej po asi 33tis km(resp. spíš jsem tam jen nalil novej, on tam už žádnej nebyl), nikdy neměněný svíčky, káble, nic...a na plyn to jelo líp jak na benzín...proto jsem se až do teď toho plynu tak moc zastával, protože na Fáčku jen ty nejlepší zkušenosti (až na asi 2x zamrzelj reduktor, to bylo asi -20 a musel jsem po schodech s kýblem teplý vody...
))
Dopřeju, ale kdo má vědět že ho to žere pomalu víc než plynu?!?! Sem to neodhadnul noHanzy píše:Byl asi jen pridreny,jak schladl tak v poho ty teroristo ani olej mu nedoprejes...!!!![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |