stratene doklady od auta

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
ajofo

stratene doklady od auta

Příspěvek od ajofo »

Dnes som bol pre auto u mechanika menil mi tesnenie pod hlavou uz od piatku tak som mu nechal papiere vsetky okrem VP a OP a on mi pri prebrati auta stratil potvrdenie o poistke a stk a emisnej dal mi len technicak.No ja som na to reagoval ze jak budem teraz jazdit a on povedal ze ich do stredy najde. :shock:
Mozem tak zatial jazdit bez pokuty? :(
Mna ide z toho mechanika slak trafit do rici pet tyzdnov ma odkladal a ani hlavu nezabrusoval,rychlo len aby ma mal skrku a teraz toto.Dufam ze to auto bude frcat a neposere sa to tesnenie znova.Dnes si musite joo vazit dobreho automechanika.Uz nikdy knemu nepojdem darebak. :evil:
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
Reklama

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

a proč si mu tam nechával ty papíry ? On je na nic nepotřebuje - je to tvá chyba a za chyby se platí. Přeji, ať to dobře dopadne.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
ajofo

Příspěvek od ajofo »

No ja bych mu ich nenechal ale on povedal ze ked bude objednavat suciastky a bude testovat auto ze ich potrebuje. :( Je to darebak!!!!!!!Nikdy viac!!!!!! :evil:Na moje esperko uz necahne musel bych mu ruky dolamat".
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:( Já jsem to kdysi udělal taky. Když jsem si přišel pro auto, v servisu nebylo. Asi za dvacet minut s ním přijela banda asi 6 mechaniků z oběda.
Zavolal jsem vedoucího servisu a ptal se , co to jako má znamenat. Odpověď byla , že auto je od toho, aby jezdilo. Že je to auto za moje peníze mu nevadilo. Stálo mě to tenkrát 500,- Kčs, pořádkové pokuty a jednu výkladní skříň v servisu. Opravu jsem ale měl zdarma, včetně vyčištění čalounění a doplnění PHM na plnou. ;) :P :twisted:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Je mi jasný, za co byly ty pokuty ;) Líbíš se mi, Hynečku ;) :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Odpovědět

Zpět na „POKEC“