Jasne,ze nafotim...vsak jsem to rekl...jen doufam,ze nebude prset jako dneska...Hynek píše: Levou , Ivoši , pro štěstí!
A ty to koukej vyfotit, ať se oko potěší!!!
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Hanzy
No nadhera Goosiku hned to vypada jinak...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě dneska potěšilo, že vyšlo počasí a nepršelo. Byl jsem na Masarykovém okruhu na akci Sraz klubu sportovních aut. Moc se mi tam líbilo, mám plno fotek, těch skvostů a hlavně musím říct, že to byla akce na úrovni. Žádný vůl tam neřval do mikrofónu po celý den, jak na tuning srazech a dokonce nebyl potřeba žádný doprovodný program. Prostě pohoda!!! Příště jedu zas.
A pak mě potěšilo, že jak jsem jel tam, tak jsem potkal v protisměru Ivana. A ani o tom neví.
A pak mě potěšilo, že jak jsem jel tam, tak jsem potkal v protisměru Ivana. A ani o tom neví.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Vaclave dneska to bohuzel vypada,ze se budu zase jen koukat...celou noc prselo a stale jeste prsi a kdyz se kouknu siroko daleko okolo sebe...vsude cerno... Takze luxovani obyvaku nebude...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Mě před chvilkou potěšilo, že Chevrolet ve WTTC ve Španělsku vyhrál a to konkrétně HUFF.... další byl na 6 (Larrini) a pak na 8 místě (Menu) Držím palce pro druhou jízdu
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
No tak dest ne dest musel jsem na nakup...takze jsem se nemohl namyslene koukat ale koukal za to namyslene ven za jizdy no... Jen co me vydesilo,ze se nevracel pedal spojky...jedu a pedal sel pomalu zpatky a pak najednou uplne vylit...tak mi vrtalo hlavou co to je a na krizovatce jsem zastavil a koukam,ze mam nacpanej koberecek pod pedalem...tak jeste aby se vracel...takze zahada vyresena...Hynek píše: Jen aby sis neodřel nos o strop! Tyhle namyšlený pražáci.....
Ale je to pěkný Pavle, moc se mi líbí! Nedivím se že se nemůžeš vynadívat. Na krásnou holku je pěknej pohled!!
PS. Tady leje , jak z konve! Už od rána.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Tak to jsem pochopil spatne...ono totiz toho mista co je v Leganze je srovnatelny s utulnym obyvakem a tak jsem si to takhle spojil...V.Brousek píše:ˇPavle , ty jsi mi nerozuměl. Obývák doma - teda pokud nebydlíš ve tvém hezkém autí
U mě je to naopak, já když sednu do Matíze, tak si připadám jak ....... s manželkou se ve stálem styku i když na druhou stranu na delší trasu (Chorvatsko) jsem nepocitoval ze sedaček a z malého prostoru únavu.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km