co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hynek píše::lol: Levou , Ivoši , pro štěstí! ;) :roll: :lol: :lol: :lol:
A ty to koukej vyfotit, ať se oko potěší!!! :lol: :D ;) ;) ;)
Jasne,ze nafotim...vsak jsem to rekl...jen doufam,ze nebude prset jako dneska... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Pratele tak jsem zde a mam pro vas cerstve fotky...uz jsem to byl projet a perfektni...
Obrázek
Obrázek
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Krásné Gosíku tak to má vyzerať ObrázekObrázekObrázek
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

No nadhera Goosiku hned to vypada jinak... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Tak mě dneska potěšilo, že vyšlo počasí a nepršelo. Byl jsem na Masarykovém okruhu na akci Sraz klubu sportovních aut. Moc se mi tam líbilo, mám plno fotek, těch skvostů a hlavně musím říct, že to byla akce na úrovni. Žádný vůl tam neřval do mikrofónu po celý den, jak na tuning srazech a dokonce nebyl potřeba žádný doprovodný program. Prostě pohoda!!! Příště jedu zas. 8)
A pak mě potěšilo, že jak jsem jel tam, tak jsem potkal v protisměru Ivana. A ani o tom neví. :lol: :lol:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

peha,Hanzy: Dikes kluci...ja se na to nemuzu vynadivat...porad ji sleduju z okna... ;)
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Pavle, hezké autí, vůbec se ti nedivím, že pořád koukáš z okna. Ale již toho nech a máš vyluxovat obývák :lol:
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Vaclave dneska to bohuzel vypada,ze se budu zase jen koukat...celou noc prselo a stale jeste prsi a kdyz se kouknu siroko daleko okolo sebe...vsude cerno... :cry: Takze luxovani obyvaku nebude... :(
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:P Jen aby sis neodřel nos o strop! :P :D :) Tyhle namyšlený pražáci..... :lol: :lol: :lol:
Ale je to pěkný Pavle, moc se mi líbí! Nedivím se že se nemůžeš vynadívat. Na krásnou holku je pěknej pohled!! :D :) :lol: :lol: :lol:
PS. Tady leje , jak z konve! Už od rána.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

ˇPavle , ty jsi mi nerozuměl. Obývák doma - teda pokud nebydlíš ve tvém hezkém autí :lol:
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Richard

Příspěvek od Richard »

Mě před chvilkou potěšilo, že Chevrolet ve WTTC ve Španělsku vyhrál a to konkrétně HUFF.... další byl na 6 (Larrini) a pak na 8 místě (Menu) Držím palce pro druhou jízdu -i -i
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hynek píše::P Jen aby sis neodřel nos o strop! :P :D :) Tyhle namyšlený pražáci..... :lol: :lol: :lol:
Ale je to pěkný Pavle, moc se mi líbí! Nedivím se že se nemůžeš vynadívat. Na krásnou holku je pěknej pohled!! :D :) :lol: :lol: :lol:
PS. Tady leje , jak z konve! Už od rána.
No tak dest ne dest musel jsem na nakup...takze jsem se nemohl namyslene koukat ale koukal za to namyslene ven za jizdy no... :lol: :lol: :lol: Jen co me vydesilo,ze se nevracel pedal spojky...jedu a pedal sel pomalu zpatky a pak najednou uplne vylit...tak mi vrtalo hlavou co to je a na krizovatce jsem zastavil a koukam,ze mam nacpanej koberecek pod pedalem...tak jeste aby se vracel...takze zahada vyresena... ;)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

V.Brousek píše:ˇPavle , ty jsi mi nerozuměl. Obývák doma - teda pokud nebydlíš ve tvém hezkém autí :lol:
Tak to jsem pochopil spatne...ono totiz toho mista co je v Leganze je srovnatelny s utulnym obyvakem a tak jsem si to takhle spojil... ;)
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:D U mě je to naopak, já když sednu do Matíze, tak si připadám jak ....... :D s manželkou se ve stálem styku :D :D :D i když na druhou stranu na delší trasu (Chorvatsko) jsem nepocitoval ze sedaček a z malého prostoru únavu.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Teda Pavle,s těmi koly vypadá Lega hned líp! Jo abych nezapoměl,mám pro tebe tu středovou pokličku.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Odpovědět

Zpět na „POKEC“