To me napadlo taky, ale bohuzel s tou pristupnosti to neni nic moc, V tom cidle sou koliky a koliky na meraku, nic se mi nepodarilo takto zmerit.Ted sem to prave jeste zkousel
Zkusil sem taky nechat pripojeny konektor a trosku poobnazil kabely, aby se to dalo zmerit pri vypnutym motoru a nameril hodnotu 260 ohmu, ale zase nevim, jestli na druhym konci neni treba nejakej polovodic, kterej by zkresloval udaje. Asi mi nezbyde nic jinyho nez po vzoru termostatu ho vymontovat ven, dat do varici vody a pak na nem zmerit odpor, kdyz uz bude venku.
Vsechno by bylo jednodussi, kdybych tady nasel nejakou diagnostiku, ale zatim bezuspesne
Jeste jedna vec, experimentovalo se tady s tvorbou kabelu na s pripojenim na seriovy port RS232, bohuzel vetsina linku jiz neni funkcni, takze pokud to nekomu komunikuje s Nubirou , tak bych rad nejake inormace. Diky
dotaz na cidla
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Takze to vypada, ke vsi smule, ze cidlo je ok. Podarilo se mi ho zmerit. Takze muzu hledat dal. Napada vas neco, na co bych mohl zapomenout. Mozna to bude pristrojovkou, jelikoz mi obcas nefunguje pocitadlo kilometru, ale tomu moc neverim, ale treba to bude ono
experimentovalo se tady s tvorbou kabelu na s pripojenim na seriovy port RS232, bohuzel vetsina linku jiz neni funkcni, takze pokud to nekomu komunikuje s Nubirou , tak bych rad nejake inormace. Diky
experimentovalo se tady s tvorbou kabelu na s pripojenim na seriovy port RS232, bohuzel vetsina linku jiz neni funkcni, takze pokud to nekomu komunikuje s Nubirou , tak bych rad nejake inormace. Diky
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!
Není až takový problém udělat kabel, jako sehnat fungující soft. Na tom to alespoň u mě ztroskotalo. Možná se najde někdo, kdo dá nějaký tip, kde a co stáhnout, nebo alespoň co.kitt2002 píše: experimentovalo se tady s tvorbou kabelu na s pripojenim na seriovy port RS232, bohuzel vetsina linku jiz neni funkcni, takze pokud to nekomu komunikuje s Nubirou , tak bych rad nejake inormace. Diky
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
Dejte mi , prosim , nekdo tip na nekoho treba v Praze, kde maj funkcni diagnostiku na Nubiru I 97... Me uz to fakt nebavi porad neco zkouset menit, merit, kontrolovat a podobny hovadiny.... V Plzni zadnou diagnostiku sem nesehnal....porad WV, Skoda, Ford, Opel a podobny sraci, ale kvalitni Daewoo nee
Proste uz to chce tu diagnostiku, at vim, ze bud je tam neco v neporadku nebo naopak v poradku a zamerim se na dalsi veci....
Takze pokud ji nekdo vlastni, klidne i servis - oficialni cestou, tak mi poslete nejakej kontakt a ja se nejak casove podridim a dojel bych si tam... Sem z Plzne...
freefire@seznam.cz - spamu se nebojim
Diky moc....
Proste uz to chce tu diagnostiku, at vim, ze bud je tam neco v neporadku nebo naopak v poradku a zamerim se na dalsi veci....
Takze pokud ji nekdo vlastni, klidne i servis - oficialni cestou, tak mi poslete nejakej kontakt a ja se nejak casove podridim a dojel bych si tam... Sem z Plzne...
freefire@seznam.cz - spamu se nebojim
Diky moc....
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!