Tesnenie pod hlavou

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to xmajoš těsnění pod hlavou se nevyměňuje preventivně jako třeba rozvodový řemen...každá demontáž a montáž není dobrá pro hlavu samotnou - proto se rovná - snižuje a vyměnují se šrouby hlavy ( jsou už jednou tzv. vytažené při dotažení... ) můj názor co maká to se nechává být...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Reklama

conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Taky bych do toho zbytečně nešťoural ;)
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Hynek

Příspěvek od Hynek »

To , že ti těsnění pod hlavou vydrželo tolik kilometrů svědčí nejen o šetrném zacházení s motorem , ale také o perfektní "rovnosti a sesazení" hlavy s blokem. Ani ať tě nenapadne tento stav měnit! Rozebírání je opravdu, jak výše píší kolegové v tomto případě jen na škodu!!! ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
ajofo

Příspěvek od ajofo »

No tak ja som sa rozhodol ze ho vymenim ale este som tak nespravil aj ked mam len 110000 km.Ale uz mi slzi s pod hlavy vselico tak sa tomu nevyhnem len automechanik ma stale oddaluje ze teraz nema cas.Len aby sa nieco z motorom horsie nestalo!Povedal mi ze dalsi tyzden a uz je tretí!Pytal som sa ho ze ci bude pri vymene aj davat zbrusovat hlavu a povedal ze len ked bude vyzrana tak neviem ci mu to mam vobec dat robyt.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“