Koupím, prodám, vyměním - Sraz PLUMLOV 2008

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Ivoši,ale žádný zázrak to není,odpovídá tomu i cena. Ale je to ta jak jsem měl v kufru. Hrála slušně,ale potřebuješ k ní zesík. Obrázek
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Reklama

SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Tak já mám na prodej originál poklice na Lanos 14" a pak ještě sport masku taky na Lanos.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
milosh

Příspěvek od milosh »

Mam doma jeste par DVD z Baldovce 2007 kdyby nekdo chtel ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

DVD

Příspěvek od -peha- »

Já jedno beru tak vezmi ho sebou :lol: čágo - belo :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Omluva

Příspěvek od Vazoun »

" Slamíku " sorry, špatně jsem se vyjádřil a ještě hůře postavil otázku :lol: škoda že nejsi " děd vševěd " :lol: tak se nezlob a měj se hezky. Sháním totiž nějakou funkční antenu na to mé zařízení - víš ? :lol: Tak čau " Vazoun " :lol: Obrázek
Slam

Příspěvek od Slam »

milosh píše:Mam doma jeste par DVD z Baldovce 2007 kdyby nekdo chtel ;)
Ja si sice udělal svoje vlastní, ale jestli bude za rozumnou "zůstatkovou" cenu ;), rád si jedno vezmu (anebo vyměním za to moje! :P Je to cca 50 minut videa a 20 minut animované slideshow z fotek, animované menu včetně podmenu s kapitolama... kdyžtak navečer přidám nějaké ukázky.).

Vazoun píše:" Slamíku " sorry, špatně jsem se vyjádřil a ještě hůře postavil otázku :lol: škoda že nejsi " děd vševěd " :lol: tak se nezlob a měj se hezky. Sháním totiž nějakou funkční antenu na to mé zařízení - víš ?
Se nemám důvod zlobit, jen jsem byl překvapen Tvým dotazem. :twisted: Jak jsme psal, jedná se o klasickou pokojovou anténu se zesilovačem na analogový, digitální a rádiový signál. Anténa je průchozí (lze do ní zapojit další anténu) a konektory jsou klasické 75-ohmové na koaxiálu jako u každé běžné domácí antény (případně redukce není problém, jsou to jen 1 vodič a zem). Tvé zařízení neznám a tudíž nevím, jestli vyžaduje něco speciálního...

Jinak abych nezapomněl - jako vášnivému sběrateli reklamních a propagačních materiálů týkajících se automobilů značky DAEWOO/CHEVROLET (prospekty, press kity aj. propagační literaturu sbírám od všech korejských značek aut, tj. jmenovitě vedle DAEWOO/CHEVROLET i HYUNDAI, KIA, SSANGYONG, ASIA, SAMSUNG, PROTO apod.) by mi udělal radost každý nový příspěvek do mé sbírky čítající zatím jenom několik set prospektů a dalších předmětů (kalendáříky, manuály, diapozitivy, klíčenky, kšiltovky, oblečení, samolepky, odznaky, modely aut, plakáty, igelitky, balónky atd. atd.). Odvděčit se mohu penězi, výměnou za jiné prospekty nebo "jen" vřelým lidským slovem, případně symbolicky již zmíněnou mou verzí DVD Baldovec 2007... Speciálně v mé sbírce chybí více zástupců prospektů DAEWOO/CHEVROLET z obobí 2002-2005. :idea: Těm z fóra, kteří již do mé sbírky přispěli, ještě jednou děkuji a kdyžtak se na srazu přihlaste, abych své poděkování mohl zopakovat osobně z očí do očí. 8)
Naposledy upravil(a) Slam dne stř dub 30, 2008 12:46, celkem upraveno 1 x.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slamiku ja bych tedy zase bral to tvoje...jak pises tak to bude moc hezky... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:Slamiku ja bych tedy zase bral to tvoje...jak pises tak to bude moc hezky... ;)
No "hezký" - udělal jsem si ho tak, aby se líbilo mně. :D A taky musím samozřejmě upozornit, že se jedná o amatérské záběry mé a mého bráchy a jeho syna (pár fotek), kteří tam byli se mnou a tudíž se na záběrech také vyskytují a i když jsem se snažil o "neutrální" záběry, je to přeci jen primárně určeno rodině (a Leganze :lol:). Jinak to začíná srazem v HK, přes cestu na Baldovec se 2 zastávkami, pak samozřejmě Baldovec (kemp, oběd, spanilá jízda, parkoviště u Macochy, Macocha, opět kemp a končí to předáním cen vítězům soutěží...).
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Aaaaaaha...tak to jsem nevedel,ze je to rodinna zalezitost...myslel jsem,ze je to udelane ze vsech materialu od vsech co tu bylo k dispozici... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:Aaaaaaha...tak to jsem nevedel,ze je to rodinna zalezitost...myslel jsem,ze je to udelane ze vsech materialu od vsech co tu bylo k dispozici... ;)
Nene, ciste vlastni tvorba, cizim perim se nechubim... :lol:
Honza Beneš

Příspěvek od Honza Beneš »

Petr Soukup píše:...nádobku na ostřikovače i s jedním motorkem na Kadetta...
Díky Petře, už se na ni těším.
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
Slam

Příspěvek od Slam »

Slam píše:Je to cca 50 minut videa a 20 minut animované slideshow z fotek, animované menu včetně podmenu s kapitolama... kdyžtak navečer přidám nějaké ukázky.).
Tady je kdyžtak narychlo slepená 8-minutová ukázka z toho DVD (31MB):

http://baldovec.tym.cz/video/dvd_sample.avi
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

Nevybocujte z koleje
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
stepanek

Re: Koupím, prodám, vyměním - Sraz PLUMLOV 2008

Příspěvek od stepanek »

Shanim vnitrni krytky na zrcadka na Lanosa. hloupej kus plastu ve kterem je dira na ovladani zrcatek. pokus zabudovani vyskacu
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Kdyby někdo měl , třeba i kontakt na někoho , kdo sežene bílý pravý přední blinkr na Matize , tak budu vděčný .

https://www.chevroletclub.cz//album_pic.php?pic_id=2045
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Odpovědět

Zpět na „Srazy“