barva interieru

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Poradit si můžeš nechat ale budeš v tom jezdit TY :!: Vůbec barvy je věda /teplé,studené,klidné,agresivní i depresivní atd/ Aniž si to člověk uvědomuje tak každá barva vyvolává v člověku i určitou náladu a imituje i prostředí.Příklad zelená je příroda ale je to studená barva.Modrá obloha ale taky led a voda a je taky studená.Hnědá zem a jistotu a je teplá.Ale na každého člověka působí i trochu jinak.Vybírej s rozmyslem ale nenech se až moc ovlivnit. Jestli dovolíš tak jsem si vzpoměl na fór. Muž u rozvodu a soudce se ptá proč se rozvádí a muž že mu žena nevyhovuje :cry: No a kamarádi kteří sedí vzadu si povídají:Ten je divnej všem nám vyhovuje a jemu ne ! :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Reklama

Pajin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajin »

no zajimavy pohled na situaci tak ste me prekecaly hosi no udelam jen tu strechu a ty dvere zatim necham na pokoji kdyz tak udelam jen tu malou vypln co je v nich, jine barvy nez je vcil !!!!!

p.s schanim tapaciry s elektrikou na 3dver dekuji tako ve ty co se davaly do glx nevim jestli taky do gl dekuji moc ja mam ty obyc achci jine sou uz ohrane vidim je kazdej den u otce v raceru
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Damek

Příspěvek od Damek »

skus si to nafotit a upravit v pc, tak aby to zaberalo kompletnejsi pohlad, nie len jednotlive casti...A uvidis, co z toho vznikne skor, ako to bude nevratne prerobene naostro
Pajin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajin »

Ahoj no to asi udelam dik za radu myslsi jako panorama ze?
Tico,Nexia,Kalos
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Já to mám takhle:
Obrázek Obrázek Obrázek

ještě tu palubovku trošičku předělám. jinak nekoukejte na tu černou barvu na zadních dveřích.až bude hezky tak to stříknu do barvy auta. no jo Nexie oslaví v srpnu 12let. tak uz nějaké to kvítí se objevuje.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No téda takto je to pekné a pokud to tak dodržíž tak to bude fešanda :lol: :lol: :lol: Já mám všeobecne vnútorné úpravy velmi rád tak že to to čo si teraz ukázal nie je vôbec zlé tak sa do toho pusť a čo najskôr -i -i -i -i -i -i :lol:
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Děkuji. Už jenom ten odkládací prostor u spolujezdce bude celý stř. a ta lajna co je ted stříbrná nad kastlíkem + kolečka na otv. a zav. vzduchu u mřížek topení půjdou do barvy vozu a už na to prdim. je to piplačka. ještě dnes jdu dodělat pravé zadní dveře. ty nemám ještě hotové.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já bych ten kastlík nedal na strieborno ale len tak ako si to ukázal teda ta lajna a fakt v tejto podobe je to najkrajšie :lol:
Pajin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajin »

Ahoj no takhle sem to chtel nejak udelat i ja jenom jednobarevne ale pokud nebude vadit tak bych to udelal stejne vypadato vazne moc hezky spojit ty dve barvy to mne nenapadlo aj jen vahal jakou znich
Tico,Nexia,Kalos
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Hosi, vy sa tu cackate s krasnymi barvami v interieri a pritom nasa Nexia by potrebovala celolak ale z vonku :lol: Manzelka ma este rok skusobnu dobu, takze sa znacne a nezmazatelne podpisala. Ono to vlasne neni jeden skrabancek, skor je problem najst neposkodeny lak. No nic, dievca nech sa este pouci, a potom pojde auto na generalku laku (fotky radsej ani nedam, pretoze by ste sa mooc smiali, ja sam som tomu skor neveril, ale zvykol som si) Ale po funkcnej stranke Nexia dostava to co jej patri.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Stíhám vše. když je hnusný počasí stříkám si vnitřek, když je hezky opravuju lak venku. uz mám hotové přední blatníky, včera sem udělal prahy následují lemy a dveře. je toho dost.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

paja truhlik píše:Ahoj no takhle sem to chtel nejak udelat i ja jenom jednobarevne ale pokud nebude vadit tak bych to udelal stejne vypadato vazne moc hezky spojit ty dve barvy to mne nenapadlo aj jen vahal jakou znich
Určitě bych kombinoval barvu vozu kterou si necháš namíchat do spreje s nějakou jinou. ale nevím jestli máš klasickou červenou, která se k ní hodí nejvíc. Já sem volil k vínové barvě hliníkovou to si myslim že sedí k sobě úplně nejlépe. Udělej to třeba stejně, mě to vadit nebude.
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

premňa to je priliž studene ale to je iba môj názor ja mam radšej kožo a ak by bol taký spray čo sa podoba na kožu tak.... :D ale potiahnuť cele tak to je robota :(
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Pajin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajin »

Franta P. píše:
paja truhlik píše:Ahoj no takhle sem to chtel nejak udelat i ja jenom jednobarevne ale pokud nebude vadit tak bych to udelal stejne vypadato vazne moc hezky spojit ty dve barvy to mne nenapadlo aj jen vahal jakou znich
Určitě bych kombinoval barvu vozu kterou si necháš namíchat do spreje s nějakou jinou. ale nevím jestli máš klasickou červenou, která se k ní hodí nejvíc. Já sem volil k vínové barvě hliníkovou to si myslim že sedí k sobě úplně nejlépe. Udělej to třeba stejně, mě to vadit nebude.
Ahoj no ja mam klasickou cervenou zvenku a ja si zatim opravuju ceou elektriku taham znova a opravuju mechanicke zavady na vozitku kastli budu resit az v lete
Tico,Nexia,Kalos
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Já třeba nepochopím, proč si barvíte mřížky od větráku a další takové drobnosti na červeno. Jaký je smysl? Odlišit se za každou cenu? Potom to vypadá jako v cirkusu a postrádá to eleganci a vkus. Ale vozíte se v tom vy...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „NEXIA“