Jo to ja vim...ses hodnej kluk...Ivoš píše:Já jezdím taky slušně...jezdím podle provozu a občas i podle silničních pravidelGoose píše:No tak ty ses taky gauner narozdil odeme...ja se chovam slusne a jezdim slusne...
Kecarna o vsem i o nicem...OT vitano...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
Hanzyku tak ty prvni jsou moc hezky...opravdu pekny...a za super cenu...no hele asi o nich budu vazne premyslet...jeste sehnat gumy...ale Peta Soukup ma nejakou slevicku u Barumu takze by to taky slo...diky moc hele...Hanzy píše:Goosiku hele nechces na Legu?
http://autobazar.avizo.cz/prodam-alu-kola-1173518.html
Nebo tyhle jsem vcera skousel pekne ale me nesly na podlozky...
http://autobazar.avizo.cz/tsw-reflex-al ... 94690.html
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Hodil jsem ti to nebot je mas prave v Praze,je otazka jak vypadaji na zivo nebot ta cena je nejaka hodne nizka a jinak ja koukal ted zlehka po gumach 225/50/16 a narazil jsem na Matadory PM46 Hectorra vypadaji dost dobre a daji se sehnat kolem 1600kc coz jsem cucal a i co je koupili tak je chvali...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Jo ta cena se mi zda nejaka nizka no...aby nebyly bouchly nekde...kazdopadne to bude tedka zase slozity...protoze mam opet problemy v praci...vypada to,ze mi vezmou vsechno osobni ohodnoceni... a to diky svini z vedeni ktera prisla a jezdil prstickem po regalech a tady je prach a tady je prach...to bych mu zlamal ruce hajzlovi...tam je takovych dulezitych problemu ktere se musi resit a on resi tohle...a rovnou vsem veme osobni ohodnoceni...
- Hanzy
Co nadelas po nem jedou zase z hora to je vzdy jen retezova reakce a nekdo to odnest musi a kdyz chcou tak si vzdy neco najdou...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No ono prave nad nim uz jen jeden clovek a to skopcak kteryho jsem ani jednou nevidel...je to svine nejvetsiho kalibru...je to uz videt podle toho s kym se kamaradi...je to velkej kamarad Topolanka a ty jeho bandy zlodeju...chapu,ze je to retezova reakce a nejvic me stve,ze to vzdy odneseme jen my...no jelikoz se bude i prodluzovat i pracovni doba a to uz se mi taktez nelibi tak smlouvu mam na dobu urcitou do konce zari tak v zari skoncim a basta...at dela kasparka zase nekdo jinej...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, nějaký Matadory v téhle ceně máme objednané na ty 16ky....zítra by se měly už konečně vrátit z lakovny, takže šup pro gumy a pak sem napíšu, jaký jsou. Ale prý jsou skvělý...uvidíme.
Jinak mě se víc líběj ty 2. disky Ale to neva, hlavně, že jsou nějaký a Goosíku, pochlap se a vyšoupni toho magora z jeho místa....začni pochlebovat skopčákovi a pak to bude v suchu
Jinak mě se víc líběj ty 2. disky Ale to neva, hlavně, že jsou nějaký a Goosíku, pochlap se a vyšoupni toho magora z jeho místa....začni pochlebovat skopčákovi a pak to bude v suchu
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivosku...ja to budu resit s klidem...poslu je doprdele...sbalim si veci a odejdu...poslu tam nejakou kontrolu...to by skopcak dostal takovou pokutu,ze by se posr**...jsou tam dva unikove vychody a oba zamcene,revize hasicaku atd byla provedena naposledny v breznu 2006 atd...no a naslo by se i spousta dalsich veci...
Budu stejna svine jako oni...
Budu stejna svine jako oni...
Jen tak :
přepis soukromé zprávy od faczka :
přepis soukromé zprávy od faczka :
Takže už bude zase mezi náma
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Chlapy, tak jsme dneska koupili tyhle pneu: http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=16
Uvidíme jak vlezou do podběhu....mají na boku (skoro u ráfku) takovej lem, kterej je trochu rozšiřuje....ale velikost je stejná jako nejvýše povolenej rozměr 15ky na Nubiru...uvidíme jak se osvědčí...prej je udělali na objednávku VW Group pro nástupce Octávky...
Uvidíme jak vlezou do podběhu....mají na boku (skoro u ráfku) takovej lem, kterej je trochu rozšiřuje....ale velikost je stejná jako nejvýše povolenej rozměr 15ky na Nubiru...uvidíme jak se osvědčí...prej je udělali na objednávku VW Group pro nástupce Octávky...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Jo a jinak me silene potesilo,ze jsem mluvil po telefonu s clovekem co prodava ty kola co sem hodil Hanzy a v sobotu si pro ne jedu...nebo takhle se jedu podivat a kdyz nebudou uplne omlaceny tak je vemu...a pak jen gumy a to rovnou 225/55...no tesim se jak maly decko...
- Hanzy
Zrovna tyhle serou na Fabie uz pekne dlouho a mlada je ma a moc spokojena ale je to ta prvni generace a v jinem rozmeru podle toho co jsem cetl ta druha je lepsi a hlavne ji mas jiny rozmer ale 45 profil to budes mit peknou tvrdackou karu...Ivoš píše:Chlapy, tak jsme dneska koupili tyhle pneu: http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=16
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
No vidis to a apak budes mit hnet krasne brko...Goose píše:Jo a jinak me silene potesilo,ze jsem mluvil po telefonu s clovekem co prodava ty kola co sem hodil Hanzy a v sobotu si pro ne jedu...nebo takhle se jedu podivat a kdyz nebudou uplne omlaceny tak je vemu...a pak jen gumy a to rovnou 225/55...no tesim se jak maly decko...
Jinak do tech 225 bych sel na 50 profil 55 mam ted a je to dost hodne kolo je vetsi nez origo...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Pockat pockat...vzdyt tyhle gumy mam ja na Legine...jen profil 60...no hele nevim jak jsou s nima spokojeny ostatni ale me dost hucej...a porad uchazej nekde...Ivoš píše:Chlapy, tak jsme dneska koupili tyhle pneu: http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=16