Co to prostřelený boční okno (tam jak je ten odlesk slunce)?? Netlač tolik na tu vapku
středočeský sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Honza Beneš
- Reklama
Fotka z mobilu nikdo po mě nestřílel , zatím
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Hele z toho si nic nedelej...me taky skrabe a boli v krku...ale kaslu na to...ja si vzdycky vezmu jen brufen a jedu dal...Ivoš píše:Já věděl, že se něco podělá, když se budu těšit na sraz....je mi zle a bolí mě v krku Ale cpu do sebe Coldrex a neoSeptolete, tak to snad nějak přebiju...ale dorazím každopádně
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Ivoš píše:No dneska to bylo prej ucpaný řádně a dlouho....snad to vyjde Já se dám nějak dokupy Zítra to spraví nějaká řádná pálenka
Vemu slivu a ta ti vypali cerva...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Honza Beneš
Těšit se máš výhradně jen potají!! Jak se to těšení provalí, tak se to průseři dozvědíIvoš píše:Já věděl, že se něco podělá, když se budu těšit na sraz....je mi zle a bolí mě v krku Ale cpu do sebe Coldrex a neoSeptolete, tak to snad nějak přebiju...ale dorazím každopádně
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
- Honza Beneš
Joo Ivoši, a dej mi na ní číslo, se mi zdá že na mě taky něco leze, takže bych to radši podchytil preventivně hned v začátcíchHynek píše:Ivoši! Koukej zavolat tý blonďatý "kamarádce" , pozvi ji a pak tak hodinku společný tělocvik. Vypotit se na cizím bříšku je ten nejlepší lék na chřipku!!! Věř zkušenýmu!
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
No je to k naštvání ten chčiják!!Ráno v 6.00 jsem byl na myčce umejt auto - abych se nezdržoval odpoledne vjedu dovnitř neprší a když vyjedu ven tak slejvák!!Snad to do večera přestane!!Na SEZNAMu píšou - o weekendu nás čeká slunečné počasí - zatím tomu nic nenasvědčuje.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Ráno ve tři čtvrtě na sedm tu padaly kroupy. Takový asi jako čočka. Kocour se toho tak bál, že se mi drápal pod peřinu. Byl to na parapetu pěkný rachot! Díky bohu jen několik minut. Žena mi říkala : "Není náhodou dnes ten sraz, že je tak hnusně?" Baba jedna!Drzá! Netaktní! Závistivá, co má j e n Kalouse!!!