Sklo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Ještě pro jistotu taky potvrzuju, že tu jednu prostřední sklinku beru.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Pěkný den
Sleduji a možná po jednom pulitru vemu sebou teď na sraz aby bylo vidět o co jde.
Ať nám jezdí a nezlobí
Vážení problém !! Teď jsem přivez po dvou kusech vzorky a oni mě napsali na všechny sklenice jako SRAZOVÝ Co s tím Nebude vám to vadit ? Oni můj mejl který jsem posílal tak jim nedošel a domlouval jsem to po telefonu a asi jsme si nerozuměli
Tak dejte vědět co vy na to ?
Jo a pro srovnání jsem tam postavil i loňskou a ta je o trochu menší.
Sleduji a možná po jednom pulitru vemu sebou teď na sraz aby bylo vidět o co jde.
Ať nám jezdí a nezlobí
Vážení problém !! Teď jsem přivez po dvou kusech vzorky a oni mě napsali na všechny sklenice jako SRAZOVÝ Co s tím Nebude vám to vadit ? Oni můj mejl který jsem posílal tak jim nedošel a domlouval jsem to po telefonu a asi jsme si nerozuměli
- Honza Beneš
Ahoj Topole, možná jsem natvrdlej, ale pokud mluvíš o půllitrech na fotkách, tak tam žádnej problém nevidím. Obzvláště ten ušatej nemá chybu!!Topol píše: Vážení problém !! Teď jsem přivez po dvou kusech vzorky a oni mě napsali na všechny sklenice jako SRAZOVÝ Co s tím Nebude vám to vadit ? Oni můj mejl který jsem posílal tak jim nedošel a domlouval jsem to po telefonu a asi jsme si nerozuměli
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
Jestli se můžu ještě přidat k zájemcům, tak já bych prosil pěkně tyhle 3 sklenice s daným potiskem označené zeleným rámečkem na fotografii:
Díky!
PS: Doufám, že ta sklenka z 1. srazu je taky k mání, když je na té fotce.
Díky!
PS: Doufám, že ta sklenka z 1. srazu je taky k mání, když je na té fotce.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)